Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Не знам тоа како се става или се вади ама пинцета нешто, чупалица земи и пробај или ти или некој друг да го извадите, прв пат слушам вака некој да заглави :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам тоа како се става или се вади ама пинцета нешто, чупалица земи и пробај или ти или некој друг да го извадите, прв пат слушам вака некој да заглави :/
Можеш да голташ? Те боли кога голташ? Може да е хранопроводот. Проблеми со дишењето?Неколку дена имам чудна болка (чувство како да те сече студен воздух) од гркланот надоле (по сликава, тоа доаѓа негде кај trachea-та) . Any ideas?
Старосна граница нема баш, можеш и на 20 и повеќе годнини, инаку се прави мислам на урологија за цената не би сакал да шпекулирам, ако има некој што правел скоро можеби ќе те информира, инаку најдобро да си прашашколкава е старосната граница за обрежување (циркумцизија), каде и за колку пари се изведува таа процедура?![]()
Ако има медицинска индикација е со картонче. Ако нема мислам дека не е со картонче, бараа да се направи бесплатно и за немедицински потреби, ама не знам дали помина законот. Кај уролог.колкава е старосната граница за обрежување (циркумцизија), каде и за колку пари се изведува таа процедура?![]()
Се премачкува јазикот. И витамини оти сигурно е намален имунитетот.совет за употреба и дозирање,дали треба да се раствори во вода,гаргара,голтање на средството ?? станува збор најверојатно за кандида во устата пошто јазикот ми е бел повеќе време па се одлучив да испробам со МЕТИЛЕНСКО ПЛАВО,но нема никакво упатство за употреба.............
Ако е бел јазикот не мора да значи дека е кандида, бели наслаги се создаваат и без присуство на кандида. Ѕирни го ова. Инаку, метиленското плаво е антисептик, се прави гаргара и се плука.совет за употреба и дозирање,дали треба да се раствори во вода,гаргара,голтање на средството ?? станува збор најверојатно за кандида во устата пошто јазикот ми е бел повеќе време па се одлучив да испробам со МЕТИЛЕНСКО ПЛАВО,но нема никакво упатство за употреба.............
Ме интересира дали е пожелно вежбање доколку се јави воспаление на мускули? Ајде спортисти и сите што имате искуства со воспаление на мускули молам за одговор.