Со пинцета можда може да го извади,ама не може сам оти не гледа во никој случај што прави.Не знам тоа како се става или се вади ама пинцета нешто, чупалица земи и пробај или ти или некој друг да го извадите, прв пат слушам вака некој да заглави :/
Можеш да голташ? Те боли кога голташ? Може да е хранопроводот. Проблеми со дишењето?Неколку дена имам чудна болка (чувство како да те сече студен воздух) од гркланот надоле (по сликава, тоа доаѓа негде кај trachea-та) . Any ideas?
Старосна граница нема баш, можеш и на 20 и повеќе годнини, инаку се прави мислам на урологија за цената не би сакал да шпекулирам, ако има некој што правел скоро можеби ќе те информира, инаку најдобро да си прашашколкава е старосната граница за обрежување (циркумцизија), каде и за колку пари се изведува таа процедура?
Ако има медицинска индикација е со картонче. Ако нема мислам дека не е со картонче, бараа да се направи бесплатно и за немедицински потреби, ама не знам дали помина законот. Кај уролог.колкава е старосната граница за обрежување (циркумцизија), каде и за колку пари се изведува таа процедура?
Се премачкува јазикот. И витамини оти сигурно е намален имунитетот.совет за употреба и дозирање,дали треба да се раствори во вода,гаргара,голтање на средството ?? станува збор најверојатно за кандида во устата пошто јазикот ми е бел повеќе време па се одлучив да испробам со МЕТИЛЕНСКО ПЛАВО,но нема никакво упатство за употреба.............
Ако е бел јазикот не мора да значи дека е кандида, бели наслаги се создаваат и без присуство на кандида. Ѕирни го ова. Инаку, метиленското плаво е антисептик, се прави гаргара и се плука.совет за употреба и дозирање,дали треба да се раствори во вода,гаргара,голтање на средството ?? станува збор најверојатно за кандида во устата пошто јазикот ми е бел повеќе време па се одлучив да испробам со МЕТИЛЕНСКО ПЛАВО,но нема никакво упатство за употреба.............
Какво вежбање? Спорт некој или во стил тегчиња, аеробик ли шо ја знам? Продолжи со вежбите, ама не толку интензивно*, после неколку дена ќе ти се опуштат мускулите.Ме интересира дали е пожелно вежбање доколку се јави воспаление на мускули? Ајде спортисти и сите што имате искуства со воспаление на мускули молам за одговор.