Sungerot Bob
Живеј го животот
- Член од
- 7 август 2012
- Мислења
- 32.391
- Поени од реакции
- 36.508
Одмарај се и можеш да се напиеш магнезиумЧаре за истегнат мускул?
Одмарај се и можеш да се напиеш магнезиумЧаре за истегнат мускул?
Не.има ли врска давање на крв со диоптер ако имаш?
Освен тоа некои други симптоми има?Да не знаете што е проблемот ако нема голема разлика помеѓу систолниот и дијастолниот притисок, 96-81? Пулсот е висок (96).
аритмија и замор :/Освен тоа некои други симптоми има?
ставај кромид, замотај го само околу местото, и да биде ситно исецкан ко за гулашвчера ми се случи нешто невидено , во мирно време ке погинев , на коленото ( зглобот ,горната коска на ногата ,чашката, незнам како поинаку да објаснам) ми излета настрна , и ми крцна и во сета таа болка со рака го турнав назад и ја исправив ногата , па сите светци ги видов ,и ми се стемна пред очи ...
е сега ме боли назад зад коленово не можам да ја исправам целосно ногата , ставам зелка малку помина али не целосно ... чаре...
Обично дисбаланс на електролити - дехидрација, најбезболно е да се проба со магнезиум и вода со лимон во големи дози. Големи дози вода/лимон, не магнезиум.аритмија и замор :/
Знам дека зелката помага при болки. Земи листови истолчи ги и замотај ги околу ногата (болното место) со завој. Но мој најтопол совет ти е што побрзо да отидеш на лекар, затоа што најчесто оваа состојба повторно се повторува.вчера ми се случи нешто невидено , во мирно време ке погинев , на коленото ( зглобот ,горната коска на ногата ,чашката, незнам како поинаку да објаснам) ми излета настрна , и ми крцна и во сета таа болка со рака го турнав назад и ја исправив ногата , па сите светци ги видов ,и ми се стемна пред очи ...
е сега ме боли назад зад коленово не можам да ја исправам целосно ногата , ставам зелка малку помина али не целосно ... чаре...
ме уплаши сега за повторувањево сношти ставив зелка и денес , и болката се намалува ... но тоа што треба да носам стегач цел живот на колено ужасно ме нервира и растажува.Знам дека зелката помага при болки. Земи листови истолчи ги и замотај ги околу ногата (болното место) со завој. Но мој најтопол совет ти е што побрзо да отидеш на лекар, затоа што најчесто оваа состојба повторно се повторува.