- Член од
- 20 октомври 2012
- Мислења
- 3.612
- Поени од реакции
- 6.240
Ако се активни значи скоро излезени тешко до понеделник дека скроз ќе исчезнат али сигурно ќе се намалат.Абе финтава е до понеделник
Ќе ги покриеш после со пудра и готово.
Ако се активни значи скоро излезени тешко до понеделник дека скроз ќе исчезнат али сигурно ќе се намалат.Абе финтава е до понеделник
Медитација (мисли на ништо)Нешто за опуштање ? Многу напнат сум со учењево деновиве и никако неможам да се сконцентрирам, кажујте некакви препораки.. миризливи масла или што и да е ако има таква работа што помага / ви помогнала / знаете дека помага. Да не почнувам да пушам марихуана
Пушти си enya ,пиј зелен чај, ефикасно е и тоа како.Нешто за опуштање ? Многу напнат сум со учењево деновиве и никако неможам да се сконцентрирам, кажујте некакви препораки.. миризливи масла или што и да е ако има таква работа што помага / ви помогнала / знаете дека помага. Да не почнувам да пушам марихуана
А да земеш лосионот на Јанг дерм, велат дека многу брзо ги суши и ги смирува акните не е скап 190 ден, мислам, пробај.Абе финтава е до понеделник
Ако најдеш - масло од босилек.Нешто за опуштање ? Многу напнат сум со учењево деновиве и никако неможам да се сконцентрирам, кажујте некакви препораки.. миризливи масла или што и да е ако има таква работа што помага / ви помогнала / знаете дека помага. Да не почнувам да пушам марихуана
Алерго тест нека направи, на братучед ми му се појавуваше вака после јогурт пиење и му открија дека е алергичен на некоја состојка што ја ставале во јогуртотдругарчево мое неколку пати на рацете му се појавува како алергија, како со коприва да е поминат, по неколку часа тоа исчзнува, и по некој ден пак, пред околу еден месец имаше некаква алергиска реакција и го држеше приближно две недели, ќе постирам слики со цел да видите евентуално да не станува збор за нешто друго
Ти треба за опуштање нешто или за концентрација?Нешто за опуштање ? Многу напнат сум со учењево деновиве и никако неможам да се сконцентрирам, кажујте некакви препораки.. миризливи масла или што и да е ако има таква работа што помага / ви помогнала / знаете дека помага. Да не почнувам да пушам марихуана
Незнам дали ги смири веќе акните, ама во случај да не, иди до аптека купи скинорен маст, во него имаш антибиотик кој делува дирекно на акните, за ден - два ако акните ти се од нервна база т.е. не е хормонско пореметување, го смируваш лицето гарант, немаш потреба да пиеш доксициклин бидејќи реално немаш индикација за истиот а башка што е доста штетен.Абе финтава е до понеделник
Другарками ми даде еден крем од швајцарија. Acne Creme Windmer--- надополнето: 29 декември 2012 во 16:23 ---
Незнам дали ги смири веќе акните, ама во случај да не, иди до аптека купи скинорен маст, во него имаш антибиотик кој делува дирекно на акните, за ден - два ако акните ти се од нервна база т.е. не е хормонско пореметување, го смируваш лицето гарант, немаш потреба да пиеш доксициклин бидејќи реално немаш индикација за истиот а башка што е доста штетен.
Алтернатива на оваа крема кај нас е DEARCOME од Dr. Wolf, потполно истиот состав, немаш потреба да чекаш некој од Германија да ти ја носи цената е околу 800 ден.Другарками ми даде еден крем од швајцарија. Acne Creme Windmer
за една вечер сите ми ги смири. Се нанесува само на акните, и првите 2 недели мораш преку 1 ден да го користиш пошто многу бил јак, а после тоа може секој ден.
Сеа уште да најдам некој што е во германија или швајцарија да ми го донеси, и за мене
Веќе го порачав, 600 денари е.Алтернатива на оваа крема кај нас е DEARCOME од Dr. Wolf, потполно истиот состав, немаш потреба да чекаш некој од Германија да ти ја носи цената е околу 800 ден.
Прво, најдобро е да отидеш сепак на доктор, штом отокот ти стои подолго треба добро да се провери што е работата.Ова е втор ден како што ми е отечена деснава рака... и левата е малце.. али не се чуствува толку... деснава е бааѓи отечена уште од вчера. Прво мислев дека е од тоа што шеткав вчера од ладното, па и фактот што имам слаба циркулација.. не ме зачуди.. али отокот воопшто не е спаднат еве и денес.. иако не сум излезена надвор. Ако знае некој што да направам за да не одам на лекар пробав да пијам повеќе вода.. да не е случајно до тоа.. али сепак некое мислење или совет добро би ми дошол