Дежаву! :-)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Aaaa.....toa simpaticnoto devojce so plavata kosa koga odevte na rodenden sea mi tekna. Takva facka ne se zaborava :kez: :D

V

Vlad II Draculea

Гостин
Toreador напиша:
:pos: samo ja ne stanuvam kurva za 50 evra ko tebe (vidi slika vo album) :pos:
МОре каок сум безпарица сеа како ме вада 50 евра..
еј бе цури е некоја ја еве лепотан како торчо.. за жиголо да ме земите :).. не мора 50 че намалм цена не е проблем

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Per nasevo e skupa roba, samo u charter family fun paket odi, nema ispod 80 evra. :coffee:

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Toreador напиша:
Aaaa.....toa simpaticnoto devojce so plavata kosa koga odevte na rodenden sea mi tekna. Takva facka ne se zaborava :kez: :D
пеер ја освои со муабетов.....акциите до небесеа;)
ем зелена репутација ќари...:pehar:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ам стварно личат еј.
Мали естетски фотошоп конфигурирања и Гижо добија конкуренција.

V

Vlad II Draculea

Гостин
Toreador напиша:
Per nasevo e skupa roba, samo u charter family fun paket odi, nema ispod 80 evra. :coffee:
ж
море како ми е мрско за пари.. треба сега виза да проолжувам... контото ми фала... и за помалку од 50 че се кандисам..

Иначе си ја кревам цената на 80.. ако се кандиаат ја и торчо во пакет одиме за 150?? шо викаш торчо???

е има и една видна разлика... ја не си мом со дудлањето на торчо е и торчо ај види овај линк и каѕи со си

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=2483

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Mozit druze. 150 evra, plus anonimnost vo kolumna :D a za extenzija me mrzi neam use mnogu vreme aj posle ako sum sloboden iam ispit za spremanje :D

Kajgana Shop

На врв Bottom