~BlueBerry~
*I love my dreams*
- Член од
- 8 јануари 2008
- Мислења
- 1.101
- Поени од реакции
- 63
НА МЕНЕ МАМА СЕКОГАШ МИ ВИКА ДА БИДАМ СО ТАЈ ШО ЌЕ МЕ САКА ПА АКО САКА И МАРСОВЕЦ НЕКА Е, САМО ДА СИ СРЕЌНА!
Things has gotten better huh? I am glad..Признајте си, не на мене. Не мора мене. Признајте си себе, дека сте уплашени души затворени во себе, затворени во просторот, кои што уште дишете воздух во термин одобрен од општинскиот комитет три пати дневно и мочате на лево дека така ви ги кроеле фармерките. Мене, не морате ништо да ми признаете. Дека јас мојот живот си го живеам како што јас сакам, со кого ЈАС сакам...дека на крај...покрај НЕА ќе умрам.
samo da gi izvestam skepticite vo vrska so mesanite brakovi i vrskid mojot posleden post do deneska nisto se nema smeneto vo mojata mesana vrska..mozebi samo maliot fakt deka i priznav na majkami i bidejki e sovremena i mlada pobara da go zapoznae..
deneska za nego se izrazuva podobro odkolko sto se izrazuva za mene,go saka ceni i postuva poveke od bilo koj moj prijatel,sekogas mi veli da se stremam da go dosegnam negovoto sovrsenstvo,zosto posle 3 godini intenzivna stabilna vrska jas ne mozam da mu najdam nitu edna maana..
celoto moe drustvo izuzetno go pocituva i mislam deka sekade e omilen bez ogled dali sme megu muslimani ili hristijani.
na pocetokot go kriev negovoto ime od strav zosto ziveam vo ruralna sredina no veke posle tretiot mesec koga svativ so kakov covek si imam rabota mi dojde da go istetoviram imeto na celo.
znaci se e do COVEKOT-ako naides na nekoja svinja i hristijanin da e nema da sakas da bides negova zena..no ako naides na vistinski maz so site pozitivni odliki ne veruvam deka ke ti smeta toa sto toj gospod go narekuva allah ili buda i ima razlicen nacin na prakticiranje na verata od tvojot..
treba mnogu ebano mnogu hrabrost da prosetas so nego za raka vo malo mesta vo koe lugeto ne gledaat podaleku od nosot..uste poveke za da kazes doma deka veke si vo takva vrska..no najmnogu e potrena hrabrost za da se otkazes od edna takva ljubov.
jas gi imav prvite dve hrabrosti i gi pominav so krenata glava i nasmevka-tretata ja nemam!
Жените немаат националност. :smir: