"Девојка ми" и новата кола

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
kako e mozno da e volku grda ama najjak komentar bese taa slikata so kuceto i eden mu pisue koja ti e zenska?!:vozbud::vozbud:

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Let me guess, she is going through Heroin/PCP withdrawal and has a nasty habit of chewing on bricks??
:pos2::pos2:

about me на myspace:

Don't let my size fool you. I can kick some serious ASS if need be. It's scary when I lose my temper! I am a ball of energy and I am way too addicted to caffeine and have had friends literally wrestle Red Bull out of my hands

...

I'm not always a freaking ray of sunshine, though. I possess a dark, mysterious side of me as well that very few,certain people have ever seen.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Нема врска дека е толку гадна. Всушност само не е многу фотогенична и лошо е нашминкана. И нема некоја многу убава насмевка.
Ама не е воопшто гадна!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Нема врска дека е толку гадна. Всушност само не е многу фотогенична и лошо е нашминкана. И нема некоја многу убава насмевка.
Ама не е воопшто гадна!
Не е гадна ... како страшило е ма :smir:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ај да гласаме

Кој мисли дека е прегрда ?

Како она маскана од saw е

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
OP should not have punched her repeatedly in the face before the photohshoot... please think about it next time.
DEAR GOD THINK OF THE CHILDREN.
I'd hit her (with a bat) are you sure it hasn't got a penis
If car is manual, tell your girl to push the car with you and the dog inside. Pushtart the car and DRIVE DRIVE DRIVE! AND NEVER COME BACK!
she's the ugliest guy i have ever seen. u should run her over with that car of urs, it will be worth money then
Tell shorty to fix her face.
Хахаххаха
Немојсо МА да ми се обраќаш, за почеток.
И да, девојката изгледа сосема во ред.
Дај не заебавај. Не се гледа ни што раса е ко прво :):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom