Даjте сериозно... Ви недостига ли Jугославиjа?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.344
Поени од реакции
84.552
Како и што очекував некој да извади некоја статија за белата куќа .Сигурно нема да кажат дека е од Македонија и Прилеп ....
takae lazat samo makedonia da ne bide slavna po mermerot i po alesandar da ne se znae za nea:mad:
e nema!!!!

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.345
Поени од реакции
8.881
Белата куќа е изградена од прилепски мермер што го има САМО во Македонија. Многу е богата со други рудни богатства. Сигурно не им било од интерес земјоделски производни да зимаат, иако и тоа го сркле од тука .
Словенија и Хрватска се пример на држави што побегнале од пропаднат систем во прав момент. Стандарод сега е неспоредлив со нашиот зошто се стремат кон друга политика ,а не кон пропали заедница . Од што неможеше да се оправда тој систем се изнаправија еден куп војни и проблеми .Словенија и Хрватска наседнаа на тоа .Ние како пички сакавме кути си дупи си .Но затоа сега место Еу и Нато ке се расправаме со шконците , да не сме биле лакоми по систем неодржлив што се распаѓа и пропаѓа.Нашите политичари како Бране сакал и химната на југославија да биде пуштена во собрание па потоа Македонската. Комуњарите се чир на ова општество што уште пекаат за југославија .[DOUBLEPOST=1525621008][/DOUBLEPOST]

Кад би било што би било е ова .Реалноста во моментов е дека југославија е проект што лошо сме го поминале и воопшто не ни годел .
Јас сум слушнал дека и дилдото на Меланија е изработено од прилепски мермер каков што го има САМО во Македонија

Член од
24 март 2010
Мислења
15.323
Поени од реакции
26.261
Тамам ќе му барав линк до приказната за Прилеп и Белата Куќа. Покварен еден. :mad:
Мермер па мермер. :D
А бе за каков хероин збориш, срамота не пишувај глупости .Ние земјоделска нација со хероин ке се занимаваме .Афион одгледувале во Македонија .А зошто е забранет прашај се ?
Како и што очекував некој да извади некоја статија за белата куќа .Сигурно нема да кажат дека е од Македонија и Прилеп .(затоа велам експлоатирале рудни богатства од Македонија ) .
Можно е да одел мермер и за арапски свет, ваш (југоносталгичарите)тито со арапите десна рука беше .Ма да тој период слабо развиени биле мислам ......
Белата куќа не е изградена од мермер. Нема што да кажуваат од кој мермер е изградена, кога не е изградена од мермер.

Mермерот во Прилеп се продаваше на Арапи сега, до пред некоја година. Не пред милион.

Афионот и опиумот имале цена зошто од нив се правел хероин. Така да, нарко земја сме биле. Ништо срамота или страшно во тоа. Забранет е затоа што забраниле дрога низ Европа. Да не мислиш дека е некој заговор против Македонија?

Не сум јас ниту југоносталгичар, ниту титовист. Напротив, поинаков -ист сум, ама ова е многу смешно. :D

И

Име И Презиме

Гостин
Значи Белата Куќа е направена од мермер од Прилеп ама тоа е тајна?

Има смисла ова што го кажуваш. Ако си 12 годишно дете со специјални потреби.

дегенерик еден, со приказните за убав живот во јуГославијата раскажувај у некој старечки дом .Младите точно знаат што нечинело .Знам срце те боли ако си бил некој цицач па времето те прегазило

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
дегенерик еден, со приказните за убав живот во јуГославијата раскажувај у некој старечки дом .Младите точно знаат што нечинело .Знам срце те боли ако си бил некој цицач па времето те прегазило
Батали ова, кажи уште нешто за мермерот од Прилеп, многу ме заинтересира. Јас сум слушнал дека и дрвените куќи во Норвешка се направени со мермер од Прилеп. :cautious:

Знаеш нешто за ова?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.344
Поени од реакции
84.552
Рака на срце, овие што ја бранат Југославија, цело време преќутуваат дека немаше интернет у таа држава.

И

Име И Презиме

Гостин
Мермер па мермер. :D

Белата куќа не е изградена од мермер. Нема што да кажуваат од кој мермер е изградена, кога не е изградена од мермер.

Mермерот во Прилеп се продаваше на Арапи сега, до пред некоја година. Не пред милион.

Афионот и опиумот имале цена зошто од нив се правел хероин. Така да, нарко земја сме биле. Ништо срамота или страшно во тоа. Забранет е затоа што забраниле дрога низ Европа. Да не мислиш дека е некој заговор против Македонија?

Не сум јас ниту југоносталгичар, ниту титовист. Напротив, поинаков -ист сум, ама ова е многу смешно. :D
комуњарче си ти знаеме , те читаме.
Дека Македонија немало да постои ако не била сФети југослеФијата сфрј сдсм
Батали ова, кажи уште нешто за мермерот од Прилеп, многу ме заинтересира. Јас сум слушнал дека и дрвените куќи во Норвешка се направени со мермер од Прилеп. :cautious:

Знаеш нешто за ова?
:pos: .

ставоро толку години на форумов барем да те посвоеја овие .Жал ми е вака искрено .

И

Име И Презиме

Гостин
Рака на срце, овие што ја бранат Југославија, цело време преќутуваат дека немаше интернет у таа држава.

Многу ве имало југословенисти бре , све тоа ТИТО дома со слика . титови пионери ова она .А ТУКА по темине за политика ровалите за Нато и Еу .Плачети си по југослоФијаТА можда ке ви се врати :vozbud::pos:

S

silmarillion

Гостин
Многу ве имало југословенисти бре , све тоа ТИТО дома со слика . титови пионери ова она .А ТУКА по темине за политика ровалите за Нато и Еу .Плачети си по југослоФијаТА можда ке ви се врати :vozbud::pos:
Те бутнаа у 93та минута, не издржа.

И

Име И Презиме

Гостин
Те бутнаа у 93та минута, не издржа.
Види ме заболе к.рот во суштина .Ова е виртуелност ,нит знаете кој сум нит знам кој сте .Само некако ја фативме со неубав муабет .Вистината сите ја знаеме е сега кој си признава кој не . Некој ке си живее у спомени некој во ралност .Нит ке ја вратиме југославија нит па сакам да се врати (тој систем ) . Македонци што си ја шиткаат и распродаваат државата ги имало и ке ги има .

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Види ме заболе к.рот во суштина .Ова е виртуелност ,нит знаете кој сум нит знам кој сте
Не те знаеме, но веднаш се гледа дека си паметен и многу информиран. Мене ова со Белата Куќа и мермерот од Прилеп скроз ме потресе. Сега ми се појасни некои политики на Балканот.

Kajgana Shop

На врв Bottom