Да се изневери или не?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Зошто ли јас мислев дека некрофилијата, педофилијата, силувањето се полоши од неверство?
Не знам... *глупава Сатори*:uvo:
можеби за тебе...не и за мене...среќа моја шо не ме атакувал некој педофил...али несреќа моја шо бев дел од неверство...така да знам како е...затоа и зборам:toe:

С

Сатори

Гостин
можеби за тебе...не и за мене...среќа моја шо не ме атакувал некој педофил...али несреќа моја шо бев дел од неверство...така да знам како е...затоа и зборам:toe:
Тоа значи дека треба да бидеш дел од грозни сцени за да знаеш колку се лоши и одвратни.Неверството се преживува, траумите од некои работи се малку потешки.
Не можеш да му дадеш толку голем импакт на тоа.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Тоа значи дека треба да бидеш дел од грозни сцени за да знаеш колку се лоши и одвратни.Неверството се преживува, траумите од некои работи се малку потешки.
Не можеш да му дадеш толку голем импакт на тоа.
Ок, ја само си кажав мое мислење...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Мене не ми големо искушение неверството затоа што не изневерувам,а тоа го очекувам и од другата страна.

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
vo nikoj slucaj ne treba da se izneveruva bidejkji eden kje bide povreden a i kako i da e kje se doznae pa moze da bide mnogu loso...

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
koj izneveril znae kako e po gotovo ako izneverenata ja sakas...
ps;ludilo u glavi ludilo u dusi:toe:

Член од
2 јануари 2008
Мислења
107
Поени од реакции
0
Iako tesko da se odolee na dobra picka koja te prakticki moli da ja ebes , sepak mislam deka ne e ubavo da se izneveri . Mislam ova vazi ako si zaljuben vo drugata licnost , ako ne si :sekss:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
koj izneveril znae kako e po gotovo ako izneverenata ja sakas...
ps;ludilo u glavi ludilo u dusi:toe:
Онаа што ја сакаш, не ја изневеруваш, во спротивно, не си ја сакал. Само ти била океј у моментот, што е фантастично, у денешно време и тоа е неверојатно да се најде.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
Онаа што ја сакаш, не ја изневеруваш, во спротивно, не си ја сакал. Само ти била океј у моментот, што е фантастично, у денешно време и тоа е неверојатно да се најде.
priatele vo denesno vreme non stop si vo iskusenie,a taa sto ja sakas ja sakas so emocii,custva i red drugi raboti a seksot si e samo seks udira u glava
a posle toa glavata bole epa ce bole:toe:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353

Јас пак Виктор друго се прашувам, зошто веќе е реткост да најдеш верен партнер? Што е поразлично од некое нетолку дамнешно време? Мразат обврски, неможат да останат со една? Или прерасипани сме станати со самото време?
Само се гледа некако скришум да се изигра некого, да се згази врз чувствата нечии, зар толку големо задоволство претставува?

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Јас пак Виктор друго се прашувам, зошто веќе е реткост да најдеш верен партнер? Што е поразлично од некое нетолку дамнешно време? Мразат обврски, неможат да останат со една? Или прерасипани сме станати со самото време?
Само се гледа некако скришум да се изигра некого, да се згази врз чувствата нечии, зар толку големо задоволство претставува?
хммм, не е баш така, има некои што се унасаат у врска, но релативно малку се тие... Незнам што им е филмот на овие генерации (поголеми и помали) една вечер ке видиш момак со една, наредната вечер со друга... не бива така, со нечиј живот си играат....

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
priatele vo denesno vreme non stop si vo iskusenie,a taa sto ja sakas ja sakas so emocii,custva i red drugi raboti a seksot si e samo seks udira u glava
a posle toa glavata bole epa ce bole:toe:
Кога се вмешани емоции во игра, сексот не е само секс. Патем, секогаш сум бил во искушение, тоа е неизбежно, особено кога имаш девојка и тоа е познато, останатите се како хиени, последен пат добив реченица “ама ја многу сакам да легнувам фатени момци“. Хах, 1-0 за тебе реков, ама ќе збориме друг пат...
Луси_Лу напиша:
Зборев за ова на некоја друга тема, немам поим каде. Во главни црти, проблемот го гледам во пребрзиот начин на живот, и огромната разлика во комуникација... сега и во минатото. Интернет, мобилни, голем град, контакти нови на секој чекор... и слично. Постојано запознаваме различни луѓе кои ќе понудат нешто повеќе од партнерот. А ние како луѓе сме слаби, плитки да не речам, па не одолеваме на најобична провокација. Генерализирам нели, ама начинот на живот го гледам како проблем, повеќе не живееме во село од 50 куќи и да видиме нова фаца еднаш во две години. :toe:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.852
Поени од реакции
20.353
Кога се вмешани емоции во игра, сексот не е само секс. Патем, секогаш сум бил во искушение, тоа е неизбежно, особено кога имаш девојка и тоа е познато, останатите се како хиени, последен пат добив реченица “ама ја многу сакам да легнувам фатени момци“. Хах, 1-0 за тебе реков, ама ќе збориме друг пат...

Зборев за ова на некоја друга тема, немам поим каде. Во главни црти, проблемот го гледам во пребрзиот начин на живот, и огромната разлика во комуникација... сега и во минатото. Интернет, мобилни, голем град, контакти нови на секој чекор... и слично. Постојано запознаваме различни луѓе кои ќе понудат нешто повеќе од партнерот. А ние како луѓе сме слаби, плитки да не речам, па не одолеваме на најобична провокација. Генерализирам нели, ама начинот на живот го гледам како проблем, повеќе не живееме во село од 50 и да видиме нова фаца еднаш во две години. :toe:

Е баш така, арно, ама мубатот беше дека може да се сврти она тркало ли се викаше па да се најдеш на онаа страна, зошто е изгубено сркоз чувството за осет, знам дека сме егоистични сите и си гледаме засебе, но зарем нема да биде сите посреќни кога малку ќе поработиме на моралот личен пред се?

Kajgana Shop

На врв Bottom