Wow. Тема за пејчино ... /ме ис импресд .
Дамјан го знам лично долго време ... Дечкото не да е одличен гитарист туку би рекол дека веке одамна има надминато некои балкански гитаристички доаени ( нема имиња да спомнувам да не ми се лутите )
ЈАс го знам оргинално од времето ко учеше битола ... Во товреме свиреше со овие ... и уште тогаш се заприметваше дека е одличен гитарист .. а и целата постава беа многу добри музичари ( Сак - сегашен член на и Хал оф синс и Архонт , Сашко - во хорот на филхармониа мислам дека е сега беше клавиатурист тогаш , Дарко Гиле - одличен басист сега незнам да работи со некој ама имам свирено со кој не , и Марјан малиот од памперс на тапани . покрај Дамјан ) :
Абракадабра - Волк
( знам дека ке ме критикуваат тие кои ја знаат групава зошто не кладов парадокс или мојата девојка ... Али знам дека волк му е на Сакот омилена - а пак и ги има и другите на јутуб и на сите дамјан е добар а богме и сите други сјаат )
По распадот на абракадабра го имав слушано а богме и се гледавме низ софиа ... таму покрај академиата знам дека работеше џез и блуз проектчиња некои .
Иначе мое мислење е дека е во моментов многу подобар од влатко , И заради образованието , и заради по широката музичка позадина и искуство кои ги има натрупано ( Се има свирено Почнуваки од класика и завршувајки на Деат метал ... се има свирено и не се ограничва.)
Толку од мене .