Дали хомосексуалноста е пат кон педофилија

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
A DALI HOMOSEXUALISMOT E ZARAZEN?????/??:eek:
Вирус брат, чувај се. Почнува со чешање на јајцата, почнува да ти се тресе газот што значи т.е. повикува/сигнализира на друг педер на парење. После кога ќе ти го стават к** стануваш и ти и го шириш. Срце ти чука забрзано, нозе ти се тресат и мозокот почнува да ти сака деца, па почнуваш да дремеш пред градински и основни училишта. Многу, многу опасно! :uzi::uzi::uzi::pov:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.324
Поени од реакции
84.502
Вирус брат, чувај се. Почнува со чешање на јајцата, почнува да ти се тресе газот што значи т.е. повикува/сигнализира на друг педер на парење. После кога ќе ти го стават к** стануваш и ти и го шириш. Срце ти чука забрзано, нозе ти се тресат и мозокот почнува да ти сака деца, па почнуваш да дремеш пред градински и основни училишта. Многу, многу опасно! :uzi::uzi::uzi::pov:
HAHAHAHAHAHA TI DA NE SI PEDER STO SAKA DA SE E..E SO IST POL???????:confused:
SIGURNO OD DROGA SI STANAL TAKV DENES VIJE MLADITE SAMO SE TRESKATE OD ZEMJA I NE ZNAETE STO SAKATE ZAPADOT SO SITE SOSROVI MESTENKI NI NAPRAVI VAKA MLADINATA DA SE DROGIRA SEKTI HOMOSEX :mad:
I POSLE NORMALNO DEKA KE IMA PEDOFILIZAM

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
HAHAHAHAHAHA TI DA NE SI PEDER STO SAKA DA SE E..E SO IST POL???????:confused:
SIGURNO OD DROGA SI STANAL TAKV DENES VIJE MLADITE SAMO SE TRESKATE OD ZEMJA I NE ZNAETE STO SAKATE ZAPADOT SO SITE SOSROVI MESTENKI NI NAPRAVI VAKA MLADINATA DA SE DROGIRA SEKTI HOMOSEX :mad:
Пеер, ХААРПОТ мава многу во глава. :lut:

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
Од еднаш не се станува педер :D

panta1

Πάντα ῥεῖ
Член од
1 септември 2016
Мислења
7
Поени од реакции
5
Сведоци сме на секојдневни сексуални напади на малолетни деца и најмногу што ме плаши е тоа што бројот на педофили е драстично зголемен..но проблемот останува да го решава само тој што ќе биде жртва на голема жалост,заедно со неговите блиски и губење време по судските ходници.
Дефинитивно општеството е болно, лек нема или несакаме нешто да превземеме, некоја иницијатива за овакви трагедии да не се прават, некако да изнајдеме начин да ги спречиме, да им пресудиме на злосторниците...гледам на форумиве за оваа тема нема многу интерес ама затоа за вреѓање и плукање по институциите, по политичарите, по власта, се пишуваат купишта на страници.
Случајно прочитав дека еден хомосексуален магазин ги поздравува педофилите и ги нарекува пророци на сексуалното ослободување.
Можно ли е ова:mad:
Можно е да се дојде до промена, но потребно е активно решение да се кампњизира овој проблем и да се оди кон решавање на овој проблем кој е очигледен во нашава замја. Птрбни се фактори кој во задништво на ова прашање ќе го решава овој проблем.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ѕид на плачот

Намќорка
Член од
7 септември 2016
Мислења
143
Поени од реакции
68
Шо потреба да читаш педерски магазини ако не си геј? Мислам сварно, не знам кај води темава.

И јас не сум фан на педери, ама ајде сега да ги окарактеризираме и како педофили.

Педофилите се психички болни луѓе, неизживеани и често малтретирани во мадоста. Нив не им е толку до сексуалниот чин колку што е до нивното чувство за надмоќ, да се надвладее послабиот.

Педофилите лесно се решеваат само државата треба да посака. Кастрација и минимум 15 години затвор, без олеснителни околности. Тогаш и да сака нема како да го повтори делото. Само така би се намалила, ама нема шанси да се искорени.
Не би се сложила со болдиранава реченица дека педофилите се болни, тоа ни во теориите на Фројд го нема. А ососбено не, дека биле малтретирани во младоста па затоа постанале хомосексуални. Дај молимте...

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Не би се сложила со болдиранава реченица дека педофилите се болни, тоа ни во теориите на Фројд го нема. А ососбено не, дека биле малтретирани во младоста па затоа постанале хомосексуални. Дај молимте...
Фројд не е репер за тоа дали одредена појава треба да се интепретира како болна или не. Трендот за педофилија баш укажува дека голем брј од нив или биле малтретирани или доживеале друг вид трауми кои водечките умови кои го разгледуваат овој феномен сметаат дека придонело до појавата напедофилија кај тие личности.

Ѕид на плачот

Намќорка
Член од
7 септември 2016
Мислења
143
Поени од реакции
68
Фројд не е репер за тоа дали одредена појава треба да се интепретира како болна или не. Трендот за педофилија баш укажува дека голем брј од нив или биле малтретирани или доживеале друг вид трауми кои водечките умови кои го разгледуваат овој феномен сметаат дека придонело до појавата напедофилија кај тие личности.
Мене ништо не ми се има десено, све што сакав у живот имав, па сега сакам едно детенце од 12 години, ме пали, го немам... Го посакувам, на што се должи тоа?:)
Не сум доживеала никаква траума.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Мене ништо не ми се има десено, све што сакав у живот имав, па сега сакам едно детенце од 12 години, ме пали, го немам... Го посакувам, на што се должи тоа?:)
Не сум доживеала никаква траума.
Не знам, веројатно на психијатар ќе ти кажат. Јас не сум кадарен да те проценам и да ти дадам дијагноза. Она што го спомнав погоре се статистички податоци екстраполирани од истражувања во врска со педофилијата од страна на кадарни луѓе, професионалци во своите полиња. Тоа што не влегуваш во шемата не значи дека шема не постои. Повеќето хомосексуалци и лезбејки имаат статистички енормно голема присутност на ресус негативна крв и одредена зачестеност на крвна група А, еве јас сум RH- но не сум крвна група А. Тоа значи дека статистичкиот тренд не постои? Или само дека јас не сум дел од истиот?

Ѕид на плачот

Намќорка
Член од
7 септември 2016
Мислења
143
Поени од реакции
68
А, психијатар е бидејќи само прочитал низа од романи на одредени значајни „мислители“, па се базираат врз нивните теории. Пошто самите и онака не можат да ги смислат, ги репрезентираат секој пат,секогаш одново. И ќе ти наполнат една шака таблети,кои ти мораш да ги пиеш, бидејќи се тие Психијатри. А, ти си само обичен смртник, кој го гледаат со сожалувачки очиња. Како и да е, секој треба да си го бара во него проблемот, во умот негов. Лично одам по она, сите луѓе сме исти, дадено ни е од мозоков само 20% да размислуваме (ако не и помалку), на останатите 80% Господ ни ставил граница, со цел да не бидеме секој еден научник. Бидејќи кога би ги користеле и оние 80%, би знаеле се што ни се случува во нас,околу нас, би гледале се, што сега ни е недостижно и би знаеле кога ќе умреме. Сите луѓе сме исти, во нас постои огромна злоба, која на некој начин ја потиснуваме, сите сме педофили, сите сме некрофили, сите сме умноболни, не сме свесни за тоа, само треба да излезе „ѕверот“ од нас кој истовремено тој е тука и постои, кај некого излегува кај некого мирува. А тоа не мора да значи дека нешто мора да му се случи или е истрауматизиран, силуван,злоставуван и така натаму. Муабетот у главном ни се движи низ иста фрекфенција, со поинакви верувања.

Хомосексуалноста не е болест, туку нормална појава при грешка со хормоните.
Додека педофилијата се изразува со тоа што сметам, произлегува „ѕверот“ од нас, да се вкуси невозможното, трагајќи по поголема „среќа“ на умот, да се задоволи егото на ѕверот.
Овие два поима, од прашањево воопшто, никако не се поврзани, ниту пак можат да се сврзат заедно.

Kajgana Shop

На врв Bottom