Дали флертувате на интернет?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.677
Поени од реакции
13.291
Оправдувам флертување преку социјални мрежи чисто за билдање его и да биде малку повеќе интересно него вообичаено.Сакам да се зезам и се додека е на зезање немам нешто проблем со тоа.Сепак кога сум во врска, тој факт го потенцирам за да се знае дека не мислам ништо сериозно, напротив.
А да оставам real life boyfriend for an imaginary one ... тоа веќе ми делува како психолошки случај.
I have nothing else to add...
 

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Шегување да, па и понекогаш флертување, колку да ми биде поинтересно, ама далеку од тоа дека би барал девојка на фејсбук или мсн.
 
Член од
26 август 2011
Мислења
94
Поени од реакции
33
Вака да, флертувам али секако само со оние што фаќаат око..додека сум била зафатена да речам не ме интересирало тоа,затоа што тогаш имаш очи само за една личност. ( wow it looks patetic) xD.
 

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.386
Ја флертував у болница кога ме шиеше докторката, а не па на интернет. Флертувам насекаде, немам граници немам правила за тоа.
Уствари чекај малце... размислив подобро. Ја не флертам никаде, али би сакал да флертам секаде.
 

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Не,дека е ептен глупо и тоа го прават дечишта, и не доликува на сериозна личност сајбер флертуванјето.Ако некоја девојка мн ми се свиќа од нет ке договорам состанок со нејзе а не преку нет да му кажувам кој сум....и така натака..
 
F

FuckYouAll

Гостин
Не флертуем, море избегавам да пишам со кого било, за шо било на ФБ, кога сум на Фб мн често чатот ми е офлајн. :D Пишам преку чат само кога требит да се годоворам за на факултет или за на фудбал, чаршија и така натака..........:D
Ова важит само за Охриѓани, пошо ме нервирет луѓе шо ги мрзит да излезиме па да напрајме муабет ко луѓе наместо да се "тепаме" со чатон.
 
S

Sheldon Cooper

Гостин
Ај не се вообразувајте многу, не сме тука да им судиме на другите и да ги навредуваме затоа што флертуваат на интернет туку да одговориме дали флертуваме или не. Би го замолил модераторот да ги избрише сите оние постови во кои се навредуваат членови поради произнесениот став кон темата (прашањето)
 

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Од дозада флертувам на интернет, на мсн имам си специјална адреса за флертување и на таа адреса имам некаде околу 2000 контакти само женски и си флертувам со 10 контакти од еднаш.
Кога имав фб флертував со 10 девојчиња од еднаш, и испадна нешто не беше бадијала трошење време.
И не само на интернет и во живо флертувам така на гробишта, црква, сендичара, дискотека и разни места кога ќе се пружат прилика.
 
F

FARANG

Гостин
Da samo preferiram drugi saitovi na koj pobrgu se preoga od flert vo ackija. Msn, skype ili socijalnite mrezi se uglavno zaebancija i tepanje vreme za zhabe.
 
F

FARANG

Гостин
За во Македонија немам поима за надвор зависи каде си
 

Kajgana Shop

На врв Bottom