Дали сте приметиле колку Lady Gaga's има низ Скопје!

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Ај ај,не биди па и ти предизвик.
И така ме банираа на тема од такви како тебе првокатори,јас само носам свежа крв во темите,инаку не фала,овде нема никој за мене.Ова е само дудлање,ама искрено и од душа.
ПИНК минаку и Гага ми се едни од најомилените ликови на екраните,овие жени заслужуваат внимание.Ако разбираш енглишх Читај колку ја подржале.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Добро де, нормална појава е кога ти се свиѓа нечиј стил да пробаш да го скинеш. Бледа копија е тежок збор бидејќи нашите девојки секако дека ги немаат сите курци и палци на познатите, ама сепак им се поштува храброста.

Штета што живееме во Македонија каде не можеш да имаш стил поради таквите кои не мрднале подалеку од рамбовка и фармерка...:toe:

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
who cares if someone is a copy of Lady gaga... не ги ни приметувам...

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Се надевам само дека не се грди до тој степен, бар да не пече на очи ко од неа.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Кој што сака нека си прави. И да ги има сами си се прават грди. Мене барем, не ми се допаѓа толку вештачки изглед.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Незнам...ама не ми е толку “грда“ колку што зборите...језда изгледа малце пластично ама далеку е од грда...иначе копиите низ град се дефинитивно беда...

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Просто е -немате стил,или не се пронаоѓате во Нејзиниот.
Зад нив стои тим што ги облекува,којзнае по дома и во реалниот живот што носат.
Јас освен во коса немам ни приметено некоја што е целосно копија на Гага,а знам дек се срекава,повремено.Добро,веке сватив дека не е надарена со којзнае каква убавина,но е посебна.Едноставно има појава,затоа е и номбер 1 на светските топ листи.:smir:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Баш пред некој ден шетам низ град и онака си разлгедувам по дуќаниве нешто облека ова она кога приметувам девојка онака плава коса со шишка си викам на кога ми личи хммм, понатаму пак уште една слична девојка исто плава па уште една, си викам што е работава некој моден тренд или...кога после ми текна кој е крив за целата работа:vozbud: девојката што направи БУМ во Америка и низ цел свет, младиве стварно имаат кого да имитираат
Има разлика помеѓу оригинално и тотално невкусно и одвратно.
Не дај боже оваа да ја емитираат. А како што гледаме, кога кај нас доаѓа ,,модата" од сад некако мутира, пошто ние ем моедерни ем конзервативни, од се помалку си сакаме, ништо чудно и полоши од оваа да бидат.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Е.де.
Сестра му на Гаџа е на ФОН, неа ја имате видено гарант.

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Updejt na temata,nesto novo od zvezdata mi najsakana,.
http://www.dailymotion.com/relevance/search/lady+gaga+love+games/video/x8m8ey_lady-gaga-lovegame_music

Значи да не биде заблуда,не е надарена девојката со којзнае каква убавина,не е хајди клум,анџелина џоли.......но дека има појава има,За моја несреќа немам сретнато уште таква,да во фризура но не и во однос.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
на крајот излезе темата we hate lady gaga ... ама нема врска
лејди гага барем се труди да има сопствен изглед ... не коментирам музика нејзина
дефинитивно лејди гага според мене е појава како и уште неколку други личности од џет сетот...
а вие колку сакате јадете л***а ... :smir:

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Тоа и ми е мислата цело време,откога видов дека лејди гага е осудена.Мора да се согласиш дека не е најубава,но појавата на секој перформанс и е топ.Нема звезди од тој калибар кај нас.Еве калиопи мене ми е одвратна да речеме,и тамара исто,,,,,елена ристеска е сечиј тип,гледано од гејска точка,таа кај и да прави бизнис би успеала,оти е како принцеза,ситна и слатка.Тоа се бара.Дека гага има стил сведочи нејзината популарност,број еден е на сите светски листи.Колку е курвеста во стилот тоа само примитивци ке кажат,имало и има жени денес што се далеку поизебани од неја па не се толку модерни.И сепак освојува жената.

DeepPurple

* Belly Fairy *
Член од
16 јануари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
10
Колку ми е одвратен стилот . со таа преиката :uvo:. Кај нас во училиште има една таква.

Командантица

Како шТо ќе реЧем Ја!
Член од
15 февруари 2009
Мислења
105
Поени од реакции
1
Како бе вака само у Скопње има такви циркуси а кај нас во битолана нема?
Вие сте далеку....понапредни од нас изгледа..:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom