Arvandor напиша:-мастурбрација на кило
-и замислување на партнерот дека е некоја позната фаца
Мистичност, не ти го фатија камшикот на граница? И зашто да се чека ноќта? И прво што напраи се зделна у нет-кафене?!? Е, ова е стварно перверзијаМистичен напиша:Na odmor sum, denes stignav. Apartmanov place za perverzii, ne treba duri ni da vnimavash da bidesh tivok, a nokta se blizi...
e pa ne e se sto navede perverzija,...Od kade masturbacija -peverzija (nagoni ili ?), ili pak da zamislivas nekoj srug -eh...ti Anja a jas B. Pitt. Moze? "Masta moze svasta?"Arvandor напиша:Оти сите се кукавици че крршам лед нема шо....
-егзибиционизам (мислам оти тоа...да...тоа е во јавност)
-фетиш (штикли микли свили такви работи)
-повеќе од една личност
-мастурбрација на кило :lol: :lol:
-и замислување на партнерот дека е некоја позната фаца, само да не ми се испушти .......анџелинаааааааа....... среде секс.ја немам ништо против кога станува на тема секс мозам да бидам прилично слободен, сш сексологија ми е кајнд лајк а хоби. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ена, еве наречи ме слободно најнемаштовитото створење на свет, ама многу нечесно ми звучи ова второво. Ако воопшто некаде би ја употребила квалификацијата "неверство", тоа би било тоа - во најподла форма. По недостижни фаци не се палам (ваљда заради недостатокот на фантазија), а ако некој ми го дига у околина, поштено ќе го здрвам, што има да го замишљам. И тоа да замишњам, пази кога - во моменти кога партнерот мисли дека сум комплетно негова, во моменти на алтимејт џанкшн, да го пуштам да гребе со роговите од зид.Ena напиша:...e pa ne e se sto navede perverzija,...Od kade masturbacija -peverzija (nagoni ili ?), ili pak da zamislivas nekoj srug -eh...ti Anja a jas B. Pitt. Moze? "Masta moze svasta?"
se slagam so tebe, ne mislev na neverstvo.Aceva напиша:Ена, еве наречи ме слободно најнемаштовитото створење на свет, ама многу нечесно ми звучи ова второво. Ако воопшто некаде би ја употребила квалификацијата "неверство", тоа би било тоа - во најподла форма. По недостижни фаци не се палам (ваљда заради недостатокот на фантазија), а ако некој ми го дига у околина, поштено ќе го здрвам, што има да го замишљам. И тоа да замишњам, пази кога - во моменти кога партнерот мисли дека сум комплетно негова, во моменти на алтимејт џанкшн, да го пуштам да гребе со роговите од зид.Ena напиша:...e pa ne e se sto navede perverzija,...Od kade masturbacija -peverzija (nagoni ili ?), ili pak da zamislivas nekoj srug -eh...ti Anja a jas B. Pitt. Moze? "Masta moze svasta?"
Ако евентуално си го раскажуваш филмот у глава и тоа му се допаѓа на чоекот - пеки, скидам капу. Тоа е друго дванајс.
Сигурно не сакаш да се отвориш? :wink:Dolphin напиша:И јас си имам свои перверзии, што ме палат, и што гарант ќе ја запалат таа што е со мене...
Али тоа е за у спална (или било каде :wink: ) а не за на форум