S
smart ass
Гостин
Не секогаш некогаш лагата е подобар лек![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
I disagree.Да но, што ако вистината може да ја повреди личноста што најмногу ти значи?...Не за џабе рекле: What you don't know, won't hurt you...Мислам дека добро би размислила ако се работи за нешто сериозно...
Зошто не рече така вчера?Да но, што ако вистината може да ја повреди личноста што најмногу ти значи?...Не за џабе рекле: What you don't know, won't hurt you...Мислам дека добро би размислила ако се работи за нешто сериозно...
+1Да но, што ако вистината може да ја повреди личноста што најмногу ти значи?...Не за џабе рекле: What you don't know, won't hurt you...Мислам дека добро би размислила ако се работи за нешто сериозно...
-1I disagree.
What you don't know, will hurt you double when you find out about it.
Колку и да е посрана вистината, лоша или може да повреди, мислам дека треба да се каже. И да е нешто сериозно, не би криел... Ако оценам дека треба да се каже дури и ако не го засега директно човекот, ќе кажам, без криење и слични игри.
Ова е најдобро кажано. Најблиските би не сфатиле. А за другите...Па на најблиските луѓе треба да им се каже вистината, без оглед на тоа каква е, тие ќе те сфатат. А за другите... Може и помалце да се излаже ако сакаш да прикриеш. Ко Англичаниве што викаат, white lies.Да не е сериозна лагата само.
Да, во ред е, се сложувам со тоа.абе ти лажи ако сакаш , ама на лагата и се куси нозете. :nesum: