Дали сакате конкуренција?

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Сакам конкуренција,конкуренцијата ми дава многу голем мотив за "победа"...

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Нормално...мотивира и помага да се надградуваш во таа област

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
абе до сега сакав што сакав ама сега кога видов во каков клас сум паднат...НЕ фала. зборувам за на школо, а општо во живото се уште сакам :pipi: тоа ме потсетува на некоја авантура,а јас обожавам авантури

Член од
22 јуни 2008
Мислења
457
Поени од реакции
52
Обожавам, али немам конкуренција барем во МК (за посебна област :) )

M

miss Lebedica

Гостин
сакале или не ја има и мора да ја има, подобро е за нас бидејќи едни од други учиме, секој човек има свои способности и различни искуства и во контакт едни меѓу други си ги разменуваме, а од друга страна па конкуренцијата не мотивриа пвеќе да вложуваме во себе и сопствените способности,

прифаќам конкуренција иако некогаш ми е криво кога некој нешто подобро знае од мене, но секгоаш тоа ми било мотивација како и самата амбиција да вложам во себе за поголемо знаење и подобра личност!

I

Intex

Гостин
Нормално дека сакам конкуренција. Конкуренцијата ти создава желба да се истакнеш повеќе и со тоа да ги победиш конкурентите. Ако немам конкуренција и бидам најдобар во нешто, тогаш нема да имам мотив за да остварам нешто повеќе.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.032
Сакам ако е конструктивна... На секој му треба ментална гимнастика...

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Конкуренција bring it onnn.Како екстремно инатливо створење, инатот често пати ме предовдел во живот но исто така и конкуренцијата.Сама по себе сум борец и она што го почнувам никогаш не го оставам незаврчено, но мала конкуренција чисто за да биде поинтересно и мотивацијата да биде уште поголема не е на одмет.После таа битка крајот е најсладок:pipi:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Jas sum si svoja i nikad ne sum gledala od nekoj drugi pa da se trkam so nekoj za nesto da postignam ili da gi nadminam ili neznam sto toj sto e pameten i dobro igra sekogas ke bide prv zboram za mene licno kao osoba a za konkurencija vo ekonomija da prifakam ako nema konkurencija ke ima visoki ceni i nema da e interesno :vozbud:

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Па сакам,тоа ќе ме потикне на некој начин повеќе да се докажувам,да работам..:wink:

?

..........

Гостин
Нормално е дека сакам конкуренција ...па не е интересно без конкуренција....би бил најак најглавен најубав сезнајко итн
и така ке биде досадно ке се чуствувам супериорно и опколен со глупаци :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom