Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

OSHO-Lover

Konecno Sloboden...
Член од
2 декември 2011
Мислења
2.213
Поени од реакции
2.844
Ги знам историите, прејдов преку цело вибрации мибрации....така да, не верувам дека има бели и црни магии. Магија си е магија. Вибрација. Појдување од тоа дека се си има вибрација - гранче, збор, мисла, емоција, билки итн итн (и преку искуство секако ништо без искуство), доаѓам до констатација дека сето тоа се употребува за цел. Се е реално, се има влијание едно на друго.
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 23:38 ---

oh my...so lame.
Е е е... добро се е вибрација и се си има своја фрекфенција како и соодветна комбинација на атомите во структурата... Ама знаеш како викаат Суфите... се целото постоење(бесконечно) е толку многу комплексно, така убаво преплетено што не можеш да кажеш дека постои судбина или карма... така и со ова како може да делуваш насочено на една личност со мисли, емоции... и да мислиш дека ќе постигнеш нешто што си го имаш зацртано и поверувано дека како магија ќе успее и ке му влијае на таков начин на пример да почне се во животот да му се распаѓа(работа, фамилија, односите со другите...) кога се е така испреплетено и вибрации и енергии и што ли уште не што не ни знаеме дека постои... не иде тоа така... не иде:sneaky:
Еве само ова може да ги побие сите тие магии и надворешни влијанија...

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Читај Перо внимателно, еве се издаде врачарата тука! На која фрекфенција ги местиш тапетите? 103 мегахерци? Смени на кај 89 (кај тоа албанските радија) и нема да те фаќа ни маѓија ни бутур.
Иам сателитско радио -- сеа ќе го испрограмирам да шалта по тија станици у интервали по петнајс минути, па нек ме брка. Него види ја каква е лакома врачарава, прво пари па музика. Ја сум платил годишна претплата за сателитско, она ми бара уште. Класичен врачарски рекет.

L

Luki Junior

Гостин
Иам сателитско радио -- сеа ќе го испрограмирам да шалта по тија станици у интервали по петнајс минути, па нек ме брка. Него види ја каква е лакома врачарава, прво пари па музика. Ја сум платил годишна претплата за сателитско, она ми бара уште. Класичен врачарски рекет.
XM или Sirius?
Да знам да не се заебам и јас како тебе.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
XM или Sirius?
Да знам да не се заебам и јас како тебе.
Сириус Луки, само Сириус.

Сте запнале црна, бела магија, ко да сте у филм оф Кустурица.
А сива, жолта, зелена магија, Ене Лиле Поповска има партија на зелени, може и зелена магија.

Кој бесполезен муабет за оној Перо да не лепи плочки и тапети.
Или Шемсо да мора да мења име пак.

Член од
15 јануари 2012
Мислења
652
Поени од реакции
192
Јас се пријавувам за доброволец за примање магии.

:D

Само од овој Дивајдер ми е страв, ем е рисјанин со цврста верба во Бог, ем се разбира во магии.

Страв да те фати.
Dupla doza:D

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
И толку.
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 15:36 ---
Испукајте се сега

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.673
Поени од реакции
31.591
,,,:icon_mrgr:,,, neznam sho rekol tesla ,,,ama definitivno nekoj frlil magija na mene ,,,pak mi gi nema postiranjata,,,,,:place::LOL::свиркам:,,,,

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Пред да биде сотаквена у ЧДА беа апла оф топик. И мене м снема додека беше на сериозен подфорум.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Има луѓе кои веруваат во магии и кои можеби сакаат да пишуваат нешто од искуство. Доста фаќате сеир, Чек дис аут е најдолу.
И не правете ги скренати тие кои имаат поразлично (или спротивно) мислење од вас.
Фала.

Јас би сакала да прочитам некоја приказна, како оние кои веруваат имале последици од магии.
Баба ми, мајка на татко ми ја мразеше мајка ми. Таа отишла кај некоја магиосничарка и и рекла да и помогне да ги раздели мама и тато. Таа и дала некои коски од умрена мачка со нокти од куче умрено и коса замотана од кобила пцовисана сето испрскано со крв и тоа требало да дојде во нашата куќа. Од тој ден од кога ќе е тоа во собата каде што спијат моите ќе престанат да се сакаат, ќе се караат и замразат. За сето тоа да се растури требало некои лажички и вилушки кои биле на гробишта закопани да се откопаат за да можат моите мир и други партнери да си најдат. А тоа што не се сакаат веќе не се поправа. Еве веќе 8 години се разведени. Но си ги најдоа среќите. Ете што може мајка да направи на син

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А смрдеше по дома?
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 10:37 ---
Дека распцојсаници сте имале

M

Macedonian-Sun

Гостин
А смрдеше по дома?
--- надополнето: 7 ноември 2012 во 10:37 ---
Дека распцојсаници сте имале

Со алкохол беше полиено и во салотејп. Да само многу грозно. Ние мислевме некој глушец имаме умрен дома

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
И сеа? Труеже на трулежии и смрдоњи и мемлосани траури?

Земи нокт од сиф буф, лежано јајце кај потполошка, подметнато од чафка во седелце, со игла сламарница боцни се под леф лакот, истискај тринајсе капки крф во ѓезве старинско, бакарно, јајцето со иглата дупни го да истечи внатре, клај ноктот од буфот, на дрва од борови ветки зоври го и потоа однеси го на тазе копан гроб, полиј на земјата, кога ќе упие, земи во ветво крпче од земјата мокра, над огонот од ветките, да се суши, кога ќе се исуши и скорави, со толчник издроби го и пороси ги мајка ти и татко ти на гла. Ќе се растури маѓијата и ќе ти родат братче (па ако се легализира инцест, да не прашуваш и даље за љубовни совети).

M

Macedonian-Sun

Гостин
И сеа? Труеже на трулежии и смрдоњи и мемлосани траури?

Земи нокт од сиф буф, лежано јајце кај потполошка, подметнато од чафка во седелце, со игла сламарница боцни се под леф лакот, истискај тринајсе капки крф во ѓезве старинско, бакарно, јајцето со иглата дупни го да истечи внатре, клај ноктот од буфот, на дрва од борови ветки зоври го и потоа однеси го на тазе копан гроб, полиј на земјата, кога ќе упие, земи во ветво крпче од земјата мокра, над огонот од ветките, да се суши, кога ќе се исуши и скорави, со толчник издроби го и пороси ги мајка ти и татко ти на гла. Ќе се растури маѓијата и ќе ти родат братче (па ако се легализира инцест, да не прашуваш и даље за љубовни совети).

Не е заебанција.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Иди ма...па кој рече така. Сакаш да ги вратиш тате и мамичка...ено ти начин.

Па и братче ќе си имаш ново.

Само ако немаш нокт од сиф буф, кажи, за стоевра пордавам. Скапи се. знаеш колку е тепко да натераш Буф да сеи мирно додека му сечеш нокти. Almala знае. Она ги сецкаше додека јас барав јајца од чафки.

Kajgana Shop

На врв Bottom