Дали навистина ни треба олеснување на визниот режим?

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Hmm a bas mora si vraboten a ?

A mora da dokazes deka ti se uplateni i pridonesi ili ne mora ?

I sto me brkas od ovaa tema koga gledas deka intencija mi e samo da ja razrabotam do detalji ... daj si raka ne se ljuti

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Pa ja mislam poubavo da se storis student odosto da se vrabotuvas,ama amgarinjava sega baraat i ocenki u indexot. Zatoa velam fakjaj red pred slovenska i pribavi si toa k.karticki ,cekovi,rezervacii ,avionski karti itd.

p.s. Siguren sim deka slovencite ke sakaat da im zemat del od musteriite na germancite.
Lakomi se strasno...

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
E....vi go citam muabetov...se nadevam deka i ova GOOOLEMIVE DRZALNICI ( sto velse eden zaebant ovde) CITAAT.
Na kakva mivka nivo go donesoa narodov....da ne zborime sto drustvovo ovde ic ne e SPECIMEN.... ova e be narod sto ili e nadvor ili ima vreme i pari a internet....ovde dvajca trojca filozofirame...
Kakva samo tema za muabet....BEDA ZIVA................... Rimskine robovi bile poslobodni..........aj ja si otidov od temava...ostajte mi so zdravje....

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ак те интересира мојата интернет понуда клик тука.

Среќен пат :smir:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
sedi be sea ke ti kazam za babickite od finska

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
Se razbira deka citaat (pozdrav do vladata) , zosto bi ja od petni zili se napinjam tuka za Makedonskata kauza. Navredite sto gi iskazav smetam deka se osnovani i neka vi sluzat za motivacija i znak deka ste nagazile na crvenata linija od glupiranje.
I zemete primer za vodenje politika od nasite "brakja" , tie bar ke uspeaja da go istrampaat monopolot na Telekom so ukinuvanje ili bezplatni vizi ako vekj mora da gi trpime. Toa bar ke bese oko za zab. A nie sto....i slepi i shtrbi..............ostanavme...........

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Поздрав до сите актери на визниот режим на Македонија :

[media]http://macedalien.free.fr/cifte.mp3[/media]

Kajgana Shop

На врв Bottom