Извини шефе ама жените не бараат ниту преубави ниту преинтелигентни.Сите вие шо одговоривте со ДА или сте преубави(шо не вервам) или преинтелигентни(малце веројатно) или двете(најмалце веројатно), така да не знам кои "прави тактики" и курчеви карики ги споменувате, кога може да бидете одбиени и од нај-shitty парче ради x причини.
Извини и ти шефе, ама болдираниов дел си е контра сам на себе. Не постои универзален закон во атрактивноста. Ако ти или јас на некоја женска и сме атрактивни, на друга може да им сме сосем спротивно. Темава алудираше на тоа дека секоја или секој е освоив. Спонтаноста во атрактивноста, а не законитостите не го прават возможно тоа.Извини шефе ама жените не бараат ниту преубави ниту преинтелигентни.
Постои една работа што се вика закон на атракција,чија гранка е животински магнетизам.
:smir:
Во право си, но барем за мене тоа е баш возбудливото. Да го запознаеш карактерот на личноста, да пробаш да допреш до нејзините најскриени мечти, нејзините желби... Всушност, тоа не прави сите нас различни, секој на свој начин.=)Ваљда бе, ама ако си спремен да ја докажеш тезава, ќе треба да имаш бааги флексибилна психа.
Во право си, но барем за мене тоа е баш возбудливото. Да го запознаеш карактерот на личноста, да пробаш да допреш до нејзините најскриени мечти, нејзините желби... Всушност, тоа не прави сите нас различни, секој на свој начин.=)
За првото: па и да е навидум ист, ситниците ја прават разликата. А со самото тоа што се ситници, треба да се вложи труд да се откријат.Да, тоа е навистина голем предизвик, но како што кажа Fab, нема баш поента да го правиш за секој.
Кога идејава ќе ти ја разбуди некој за кого асално ќе се загрееш, можеби зашто е сосема спротивен од тебе, тогаш вреди.
А ако не успееш друго, барем ќе научиш многу за себеси попатно.![]()