Дали колните?

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Се се ама машка клетва да не те фати .

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Никогаш не колнам ,и страшно ме нервират луѓе кои поседуваат такви малограѓански особини .

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Никогаш не колнам ,и страшно ме нервират луѓе кои поседуваат такви малограѓански особини .
Da i jas nikogas ne kolnam i mene mi odat na zivci takvite malogragjanstini, ama da ne zaboravime deka takvite raboti preovladuvaat na ovie Balkanski prostori odavno od pamtiveka ....... :facepalm:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Da i jas nikogas ne kolnam i mene mi odat na zivci takvite malogragjanstini, ama da ne zaboravime deka takvite raboti preovladuvaat na ovie Balkanski prostori odavno od pamtiveka ....... :facepalm:
Точно така дека преовладуваат ама ајде ние заедно сите да ги искорениме тие особини, да бидеме пример за нашите деца .

--HEIDERN--

The Iron Fist
Член од
18 декември 2011
Мислења
638
Поени од реакции
378
Точно така дека преовладуваат ама ајде ние заедно сите да ги искорениме тие особини, да бидеме пример за нашите деца .
Taka e, no decata ne gi vospituvame samo nie po doma, decata gi vospituva i samiot sistem, ulicata, drustvoto, skoloto i.t.n. Taka da sakale-nejkjele kje naucat po nekoja malogragjanska osobina, a za zal na ovie prostori gi imalo i ima podosta, od pamtiveka :facepalm:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Компјутерски клетви

Да ти се поебе 9-та игличка од процесорот.
Да ти се стопи матичната, како чоколадо во микробранова да ти стане.
Да ти се заглави буквата „С“ од тастатурата.
Да ти откаже Num Lock диодата.
Дај боже сите кулери топло да ти дуваат.
Да ти се поебат 457-миот и 894-тиот пиксел на мониторот.
Дај боже End Task копчето од Task Manager, disabled да ти биде.
Да ти се поебе ласерот од CD-ROM-от, па CD-иња на игла да вртиш
Кога нема да ти се дига да немаш опција SafeMode
Да даде Господ да фаќаш WiFi мрежа со 100% јачина на сигнал и пак да не ти отвора страници…
Да ти пишува Press any key, кога тастатурата ќе ти е расипе!
Да ти пишува Click here, кога маусот ќе ти се расипе!

Член од
10 октомври 2011
Мислења
269
Поени од реакции
69
Taka e, no decata ne gi vospituvame samo nie po doma, decata gi vospituva i samiot sistem, ulicata, drustvoto, skoloto i.t.n. Taka da sakale-nejkjele kje naucat po nekoja malogragjanska osobina, a za zal na ovie prostori gi imalo i ima podosta, od pamtiveka :facepalm:
Да,но најповеќе мислам би влијаело домашното воспитување ,доколку тоа постојано се слуша дома со сигурност би го прифатиле и децата ,и тоа едноставно би им станало навика ,како некои луѓе што го прават од навика ,а секако дека некои и го мислат тоа ,а доколку дома не се употребуваат тие начини на изразување мислам дека детето потешко би ги попримило од надвор бидејки децата се бистри умови и бидете сигурни дека тие умеаат да прават голема разлика во тоа дома што се применува и што во надворешната околина.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Компјутерски клетви

Да ти се поебе 9-та игличка од процесорот.
Да ти се стопи матичната, како чоколадо во микробранова да ти стане.
Да ти се заглави буквата „С“ од тастатурата.
Да ти откаже Num Lock диодата.
Дај боже сите кулери топло да ти дуваат.
Да ти се поебат 457-миот и 894-тиот пиксел на мониторот.
Дај боже End Task копчето од Task Manager, disabled да ти биде.
Да ти се поебе ласерот од CD-ROM-от, па CD-иња на игла да вртиш
Кога нема да ти се дига да немаш опција SafeMode
Да даде Господ да фаќаш WiFi мрежа со 100% јачина на сигнал и пак да не ти отвора страници…
Да ти пишува Press any key, кога тастатурата ќе ти е расипе!
Да ти пишува Click here, кога маусот ќе ти се расипе!
-шо е ова, мене ова не ме ваќа
уште сум на газијена ламба, и шпоре на прачки
а за душманите...да нема земја да ги покрие

Член од
2 август 2011
Мислења
383
Поени од реакции
653
Мене ме воодушеви една клетва што ја слушнав предмалку „Да даде Господ да имаш толку пари колку што кажуваш дека имаш“ ( за оние кои се жалат дека немаат пари а уствари ги имаат и повеќе од доволно).

Kajgana Shop

На врв Bottom