M
Moon Child
Гостин
Тргнувајќи од тоа дека идоли им се Џастин Бибер, Селена Гомез и останатата таа багра, завршувајќи до искомплексирана будала каква што е Лејди Гага, јасно е зошто младината отупавува. Седи и им се восхитува на глупостите. Се храни со риалити шоуа како она на Ким Кардашијан и и се диви колку добар задник и цицки имала, па ја прогласува за некаква си икона, а таа ништо за ова човештво не направила за да биде толку величена. Тука доаѓам до заклучок дека децата го следат примерот на сите тие славни фаци особено во годините 14-18 кога најлесно им влијаат такви фактори.
Се сеќавате можеби на аудициите за спот на Кејти Пери, какви се не морони видовме, стварно незнам дали и порано ги имаше ваквите или сега се повеќе користејќи интернет доаѓаат до израз па лесно можеме да им го процениме паметот. Уште па врв на глупоста кога ќе видам полуголи сликани на фб, и опис под сликата, умри ку4ко боља сум од тебе, тој е мој, јас го научив се итн.
Страшно.
Се сеќавате можеби на аудициите за спот на Кејти Пери, какви се не морони видовме, стварно незнам дали и порано ги имаше ваквите или сега се повеќе користејќи интернет доаѓаат до израз па лесно можеме да им го процениме паметот. Уште па врв на глупоста кога ќе видам полуголи сликани на фб, и опис под сликата, умри ку4ко боља сум од тебе, тој е мој, јас го научив се итн.
Страшно.