Samurai Jack
Penspinner
- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 3.659
- Поени од реакции
- 8.660
Предлагам темава да оди ЧДА, не гледам никаква дискусија што би продолжила во овој подфорум, да не мислите некој ќе каже со кој се фукал?
taka e, taka e,Да се разбериме... девојките на форумов НЕ се ебат!
Срамно е!
bravoДури и да е така, повторно не гледам зошто би требало да се кажува и да се елаборира кој со кого, зашто, како.
Она што се дешава во приватен живот на членовите (за што и да се работи, не само за вакви работи), треба да си остане во приватниот живот, а не да се меша на форум. Барем јас тие две работи ги делам.
Нормално дека секој споделува свои искуства, мислења и сл., ама едно е да кажеш нешто општо, друго е да кажуваш имиња и некои навистина приватни работи кои не се ничија работа освен на самиот член како таков.
Адднете се на скајп и плесни му све у фацајас синоќа тргнав да ќарувам, дури и јавно почнав да селектирам кој, што, како, ама модераторка ми се закнува со бан, така да без коментар
ова не е ни интересно твоето. јас стварно се надевам дека е лага...Да. СИДА.
Директно СИДА фаќање нема, се почнува со ХИВ. Мене не ми е јасно, ако е вистина, што си чекал да дојде до СИДА ситуацијава?Да. СИДА.
Да, ама не ќажа како ја ќарил, ... јас го разбирам.Директно СИДА фаќање нема, се почнува со ХИВ. Мене не ми е јасно, ако е вистина, што си чекал да дојде до СИДА ситуацијава?
Ако е сарказам, неврмајнд .
Да. СИДА.