Дали имате нешто ќарено на форумот?

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Предлагам темава да оди ЧДА, не гледам никаква дискусија што би продолжила во овој подфорум, да не мислите некој ќе каже со кој се фукал? :icon_lol:

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
Би било убаво кога ќе се фалите да приложите и докази т.е. слики, ради да се испоштуе правилото "pics or it didn't happen". :icon_mrgr:

Член од
28 март 2013
Мислења
1
Поени од реакции
0
Да се разбериме... девојките на форумов НЕ се ебат!

Срамно е!
taka e, taka e,
--- надополнето: 28 март 2013 во 18:18 ---
Дури и да е така, повторно не гледам зошто би требало да се кажува и да се елаборира кој со кого, зашто, како. :)
Она што се дешава во приватен живот на членовите (за што и да се работи, не само за вакви работи), треба да си остане во приватниот живот, а не да се меша на форум. Барем јас тие две работи ги делам.
Нормално дека секој споделува свои искуства, мислења и сл., ама едно е да кажеш нешто општо, друго е да кажуваш имиња и некои навистина приватни работи кои не се ничија работа освен на самиот член како таков.
bravo

Член од
29 септември 2011
Мислења
247
Поени од реакции
394
јас синоќа тргнав да ќарувам, дури и јавно почнав да селектирам кој, што, како, ама модераторка ми се закнува со бан, така да без коментар ;)
Адднете се на скајп и плесни му све у фаца

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Директно СИДА фаќање нема, се почнува со ХИВ. Мене не ми е јасно, ако е вистина, што си чекал да дојде до СИДА ситуацијава? :)

Ако е сарказам, неврмајнд :D.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
Директно СИДА фаќање нема, се почнува со ХИВ. Мене не ми е јасно, ако е вистина, што си чекал да дојде до СИДА ситуацијава? :)

Ако е сарказам, неврмајнд :D.
Да, ама не ќажа како ја ќарил, ... јас го разбирам.
Претерал качувајќи се на мониторот,да не речам дупејќи го на секакви непроверени фаци кои се појавуват таму, а во последно време и врзуваиќи го за појас,нон-стоп, да е во акција и така клатеиќи се на друг монитор го гледа продолжетокот и нормално дека е закачил-т.с.ќарил од некого прво Хивче а набрзо и Сидче. Чим е бесплатно,сепак е ќар.

H

HoT IcE

Гостин
Сепак е сарказам, така да теоријата на Анчо паѓа во вода. Иначе најозбилно, немам ќарено ништо на форумов во таа смисла, ама запознав ептен кул фаци со кои сум во контакт и надвор од форумов. Ај може од следна година кога ќе фаќам почесто за Скопје може ќе се пофалам на темава, на мојов кумановски акцент и шарм ретко да се одолее. се заебавам, немојте одма за нарциси да се фаќате.

Член од
23 септември 2010
Мислења
645
Поени од реакции
385
Да кога ме јебе интернетот, дремам на форум пошто видеа неможам да глеам

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја немам фатено ништо на форумот зашто неможе да ме види у живо, а овака на форум сум глуп. :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Дечки нека ми објасни некој како се ќарувате на форумов бе? :)
Си пишувате по порака физички опис ли?
Еве и да ми се допаѓа мислењето на некоја од каде да знам дали е постара/ помала, дали е привлечна, дебела, слаба, нормална/ненормална?
Искрено прашувам не иронично...

Kajgana Shop

На врв Bottom