Дали знаете што е МЕТРОСЕКСУАЛЕЦ?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Океј, за да не се повторувам ни јас, се повлекувам привремено од дискусијата додека не начекам нешто што ќе ми даде повод да реплицирам повторно :)

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
ќе се цитирам самиот себе

StenmarC напиша:
Метросексуалец е човек кој го следи трендот на модата, прифаќајќи разни модни детаљи (шминка, лак, крзно... и уште 300 работи - да не ги набројувам) без разлика дали се женски, чудни, ексцентрични и сл....
Сите други додавања од типот, иде по геј журки, во душа е педер, а се ебе со жени, мие садови, плаче на шпански серии се бесмислени и невистинити 8)
и ќе додадам дека... поимот метросексуалец е воведен (100% од некој геј) за да се разбијат бариерите меѓу хомосексуалците и хетеросексуалците. Намерно хомосексуалците го доближуваат овој термин кон хомосексуалноста, само за да докажат дека убавите, дотерани луѓе (пример Бекам) се во душа педери и воедно они да си ја промовираат нивната “култура“. Како да сакаат да дојдат до тоа дека “денес за да си успешен и убав, мора да имаш нешто педерско во себе“ ... абе ај гит ....

:evil:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Инаку кога сме кај метро сексуалец, ај некој нема ми каже што мисли за трамвајсексуалците или за авиосексуалците, а исто така и за пешкисексуалците :lol: 8) :lol:

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
RaGeAnGeL напиша:
ma bre nikoj ne mi smeta so sakaat neka praat kaj saket nek se ebet i so kogo saket :lol: normalno se dodeka ne mi se meshaat vo mojot licen zivot :lol:
Апсолутно... и јас сум за тоа 8)

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
RaGeAnGeL напиша:
А мори жено.... :lol: :lol: :lol:

Не си разбрала ни ти - метросексуалците се единствените “сексуалци“ коишто не се дефинирани според нивната сексуална определба туку според надворешноста :wink:

Прочитај ми го првиот пост и тие после него :lol:

Бај д веј - лув ја :!:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!
Ма нека ги прочита сите постови, или бар пола, пред да коментира.

А Мацедалиан, нели ти ќе направеше некој микс, во кој ќе биде конечниот одговор? :wink:

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
Никола напиша:
Прочитај ми го првиот пост и тие после него Ептен смешно!
Ма нека ги прочита сите постови, или бар пола, пред да коментира.

А Мацедалиан, нели ти ќе направеше некој микс, во кој ќе биде конечниот одговор? :wink:

pa bash deka gi procitav go napisav to so go napishav...ne znam so skokas samo :lol:

Член од
20 мај 2005
Мислења
140
Поени од реакции
11
Јас сум бе метросексуалец, ама мразам педери... Иначе метросексуалците се убај мажи, лепотани.... НАРЦИСИ! со други зборој. Знам вервајте :P

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
метросексуале мислев дека нешто во метро се дешава
хахахха

Член од
2 јуни 2006
Мислења
238
Поени од реакции
6
Metrosexualci se potencijalni homichi u najmanja ruka bisexualci koi se uste ne ja otkrile svojata prava homosexualna priroda - citirano od naucniot trud Metrosexualnosta i vie od procueniot Dr.Zmiga.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Од кај го ископа ова? :ija:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Метросексуалци.... луѓе што се онадат исклучиво во метро :vozbud:

Мајтап на страна, за ова прв пат слушам и се чудам... Ама неубо објаснувате, така да пак не ми е јасно што е тоа метросексуалец. Вид на хомосексуалец ли или како е... Веза неам, ама ке ја пратам темава до крај за дефинитивно да научам.

Kajgana Shop

На врв Bottom