Дали знаете да се шегувате на сопствена сметка?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.824
Поени од реакции
22.868
Нормално...Како што рече членот погоре во граници да не испадна будала..

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Па омилени ми се шегите на моја сметка.
Најкреативни ми се, и сите се смејат на нив. :)
И сакам кога некој се шегува со мене, се` додека е во границите на нормалата, се` додека не е отидено накај навреди. Тогаш возвраќам. :)

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
иако пратктикува шеги на туѓа сметка, понекогаш знам и на своја, ама ретко!!!:vozbud:

D

dh00|

Гостин
прифаќам шега и на моја сметка зашо да не? ко јас шо се зезам со сите...зашо и тие да не можат со мене?! :smir:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
не се лутам воопшто се смеам на моја сметка често и доста и јас се зафркавам со другите и знаат дека не треба да ми се замерува кога тропам нешто природно сум таква не кажувам да навредам или повредам некој кажувам само дека е смешна некоја постапка или нешто што кажал другиот

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.247
Поени од реакции
30.500
па не премногу, онака. ако премногу го правите тоа ќе им здосади на луѓето:baeh:

M

MIL

Гостин
Da,znam i toa go pravam cesto da si ja napravam interesna i gi smeam okolu mene mene ne mi pretstavuva problem toa i ne se ljutam sakam luge sto prifakaat sali i sto kazuvaat pozitivni mi se a tie so se lutat jaooo neznaaat da uzivaat i da se smeat :toe:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
да да нормално ... само не од секој. прифаќам само ако е од некој/а шо го/ја знам добро

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.652
Поени од реакции
34.079
Па да. Сите знаете.
Така и јас мислев порано. Што мислите како настанало шегувањето на сопствена сметка?

Научив на потешкиот начин. Кога сите околу мене почнаа да ме игнорираат, морав шегите за мене да си ги правам. Сам. :'(
Зошто другите се ограничени wannabe богови.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
знам да се шегувам на сопствена сметка и сакам да се шегуваат но со одредена мера кога гледам дека претерано некој се шегува тогаш би го сватила како исмејвуање, што секако у прв момент би вратила може полошо... едноставно кога ќе ти пукне филм :nesum:

во секој случај сум за да се шегувам и да се шегуваат на моја сметка, не сум некој катиљ.

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Многу често се зафркавам на моја сметка,ама само пред луѓе што ги познавам,секако до границите на нормалата.Таква сум по природа.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Знам и го правам тоа.Не е секогаш интересно да се сегуваме на туѓа сметка.Некогаш е подобро да си направиме сами шега отколку некој друг да направи.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.091
Шега на своја сметка во границите на дозволеното како што кажаја неколку членови предходно.Али сепак е бољи филингот кога е наменета за друг

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
НА сопствена сметка никогаш не се шегувам . Срамота е да се шегуваш на сметка на идиот или лице со специални потреби . :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom