Дали жените сакаат да голтаат?

Дали жените сакаат да голтаат?

• Вкупно гласачи
    386

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
dzoni напиша:
така е брате !!!!!!! вистина си екстра ! само така и не се предавај :)
Се надевам дека ја разбра иронијата:icon_roll

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
dzoni напиша:
така е брате !!!!!!! вистина си екстра ! само така и не се предавај :)
Джони, ја мислам дека киселиов те потшупчува по малку :icon_lol:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
Svetovid напиша:
Джони, ја мислам дека киселиов те потшупчува по малку :icon_lol:
:eek:ftopic:
Морав! :icon_lol:

Сега, назад на темата.

Член од
27 февруари 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
мислам дека и останатите ја разбравте иронијата :)

„креторот на анкетата” мораше малку да поверува дека е многу кул и курназ

тооо брате !!! ;-)

Дани , јас не навредувам никого , мислам дека баш тие кои се за голтање сами се издадоа кои се и кое е нивното ниво а и го докажаа моето тврдење дека се работи за машки шовинизам и фрустрации. Јас ниеднаш не реков дека голтачките се курви :)))) тоа е речникот на оние кои ги „почитуваат и сакаат” голтачките, бидејќи потссвесно за нив жените се курви и само нивните мајки не се :))) Според мене курви се само женски кои за пари го продаваат телото , но тоа е бизнис и да не навлегуваме во социјалната димензија и оправдувањето за тоа. Значи јас никого не навредив и сосема се согласувам со тебе дека тоа е право на секоја но не верувам дека тоа го прави секоја и во толкав број како овие „креаторите на анкетата” го посакуваат и фантазираат за тоа :))) ..... а и која го прави тоа некоја се работи за лесна женска или некоја без самопочит или за материјална корист ...... во секој случај не дека умираат од желба или го сакааат тоа

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
dzoni напиша:
мислам дека и останатите ја разбравте иронијата :)

„креторот на анкетата” мораше малку да поверува дека е многу кул и курназ

тооо брате !!! ;-)

Дани , јас не навредувам никого , мислам дека баш тие кои се за голтање сами се издадоа кои се и кое е нивното ниво а и го докажаа моето тврдење дека се работи за машки шовинизам и фрустрации. Јас ниеднаш не реков дека голтачките се курви :)))) тоа е речникот на оние кои ги „почитуваат и сакаат” голтачките, бидејќи потссвесно за нив жените се курви и само нивните мајки не се :))) Според мене курви се само женски кои за пари го продаваат телото , но тоа е бизнис и да не навлегуваме во социјалната димензија и оправдувањето за тоа. Значи јас никого не навредив и сосема се согласувам со тебе дека тоа е право на секоја но не верувам дека тоа го прави секоја и во толкав број како овие „креаторите на анкетата” го посакуваат и фантазираат за тоа :))) ..... а и која го прави тоа некоја се работи за лесна женска или некоја без самопочит или за материјална корист ...... во секој случај не дека умираат од желба или го сакааат тоа
jas dosega sum imal samo edno iskustvo so goltacka. ja zapoznav u Duomo. Mnogu mi se svigase mamu i ebam. Cela vecer neso ja muvav ova ona spickav 1300 denari na pijacki i koga ja odnesov do doma, ne me vikna kaj nea mame i ebam. Se proslapavme u kola i pred kraj mi go grabna. Na kraj dali i padna zal za kolata nova mi bese dali neznam sto bese nemozam da kazam, kapka ne vidov a mislam deka bese "very big load".
Posle toa drugarive me dupcea deka napravila taka za da gi kompenzira pijackite so gi ispila vecerta na moj racun.

sakam da napomenam deka e ova vistinska slucka i ne sakam da zaebavam nikogo.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
И Џони, ти уствари направи БУМ, ни врза шамар и ни кажа нешто што не сме го знаеле до сега? :)))

Реков јас, така им треба. :)))

Член од
27 февруари 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
tvojata nasmeana faca kazuva se :)))

a od dvolicni frustrirankovci nema spas , ubavo im pokazav brate ;-)

Член од
17 февруари 2006
Мислења
25
Поени од реакции
0
od celiov muabet nekoj mi e sumljiv ne zne sto saka i sto misli
pa sega neka se zamisli!!!!!!!!!!

Член од
2 март 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Dosega ne sum imal takov slucaj site se trgaat pred da mi....i vikaat lele kako e gadno.

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
a bre lele kakva perverzija od tema...Pa intima e toa dali sakame da goltame ili ne...ako kazam da ke recat vidija droljava javno kazuva ako kazam ne ke recete so se folira ovaa

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Значи ти не кажуваш дека голташ.

Kajgana Shop

На врв Bottom