Дали жените имаат своја цена?

L

Lezbiangirl

Гостин
da zenite imaat cena za zal zenite prasuvaat za toa kolkavi ti se primanjata za da vidat dali mozes da ja obezbedis nea i nejzinoto pokololenie so hrana( pari)
no i mazite imaat cena isto taka koja za zal ne se meri vo evra ili denari tuku vo izgled kolku e pozgodna (pozdrava) tolku e poprivlecna bidejki toa znaci deka ke im dade zdravo pokololenie....
zenite baraat provajderi i dobri geni
mazite dobri masini za raganje....

evolucijata si go stvorila svoeto i 5000 godini civilizacija nema taka lesno da smeni milioni godini evolucija i steknati instikti

by the way...ni se moze a vie ako ste idioti ili nesposobni da im svrtite muabet plakajte soda vi pravam

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
site zeni imaat cena, a cenata im paga so tekot na vremeto, no se ima cena, nisto ne e cudno sto imaat i zenite,nikoja so nikogo ne e od sozaluvanje tuku od interes (obostran i dobronameren).

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
da zenite imaat cena za zal zenite prasuvaat za toa kolkavi ti se primanjata za da vidat dali mozes da ja obezbedis nea i nejzinoto pokololenie so hrana( pari)
no i mazite imaat cena isto taka koja za zal ne se meri vo evra ili denari tuku vo izgled kolku e pozgodna (pozdrava) tolku e poprivlecna bidejki toa znaci deka ke im dade zdravo pokololenie....
zenite baraat provajderi i dobri geni
mazite dobri masini za raganje....

evolucijata si go stvorila svoeto i 5000 godini civilizacija nema taka lesno da smeni milioni godini evolucija i steknati instikti

by the way...ni se moze a vie ako ste idioti ili nesposobni da im svrtite muabet plakajte soda vi pravam
ama po prasanje na evolucijata kaj recisi site zivotinski vidovi,mazot e poubaviot pol,i zenite se tie koi se lepat po ubavinata,a oni privlekuvaat na drug nacin,barem toa go kaza profesor na sumarski fakultet koj predava za zivotinskite vidovi.taka e odprilika i kaj lugeto,samo koj e zapoznaen.
a i da ima zenata "cena",taa "cena" mnogu zavisi i od "kupuvacot",a ne samo od "prodavacot".

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Цената на производите се создава како резултат на понудата и побарувачката на пазарот.Општо позната дефиниција.Но во некои сектори има монопол и цената се одредува според сопствените размислувања.Се прават обиди да се разбијат монополите,но се случува драмско разбивање,позади сцената останува една фигура која контролира се.
Некои дозволуваат да им ја одредат цената, да се најдат на пазарот,некои сами си ја одредуваат,а некои се бесценети,ни сами незнаат колку вредат:wink:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Цената воопшто не зависит од полот, па сите имаме цена.Да немавме цена никој никого не ќе почитуваше и сите со секого шо сакаја ќе праеа.Само шо имат ниска и висока цена и ко шо реков пред то немат врска полот знам и машки а и женски со доста висока цена.То за нив, а и за нас останатите не е ни најмалку добро зш тие шо ќе сакет нив да ги импресјонирет немат да им се спротиставвет и овие уш толку ќе се кренет и на крај и едните и другите ќе се разочарани, едните зш не го добиле посакуваниот плен, а другите зш некој се откажал од молењето да бидет со нив и ќе си останет со крената цена и нивни единствен партнер би можел да е таков ко него исти со кој нон-стоп ќе се карет или па некој папучар.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Имаат, тие пред Македонска. Цените се движат од 200 па нагоре, зависно од тоа каква услуга барате, како и од тоа дали жената има „газда“ или работи самостојно.

Ние „невработените“ знаеме да се задоволиме и со пар фини гестови.
Некои па мерцедес може да ги задоволи или сепаре у Колосеум... Ама на крајот, сите си ја даваме услугата, не бегаме од одговорноста.

На ти го-дај ми го, принцип на трејдање, дали ќе се плати у кеш, у натура или у метафора, неважно.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Сите си имаат цена, некоја е новчано изразена некоја на друг начин. Ко ќе видиш секој си гледа своја корист.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Имаат, тие пред Македонска. Цените се движат од 200 па нагоре, зависно од тоа каква услуга барате, како и од тоа дали жената има „газда“ или работи самостојно.

Ние „невработените“ знаеме да се задоволиме и со пар фини гестови.
Некои па мерцедес може да ги задоволи или сепаре у Колосеум... Ама на крајот, сите си ја даваме услугата, не бегаме од одговорноста.

На ти го-дај ми го, принцип на трејдање, дали ќе се плати у кеш, у натура или у метафора, неважно.

Со цел твој пост се слагам освен со болдираното .... тоа дека е неважно т.е ...за тебе можеби .. за други (од искуство) е ...

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Site devojki si imaat svoja cena koja moze da padne mnogu nisko ako ne se cenat samite sebe...ako toa im se sluci eden den ke si ja kapat glavata :uvo:

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
секоја си има цена, и цените во Скопје се прилично ниски...

две три добри реченици - романтични или ветувачки, неколку чаши алкохол или вечера во поскап ресторан (не дека е нешто посебно, но многу се палат на Камник?)...

ама познавам и една која е 35 години и уште немала секс, затоа што многу се цени (преценува?) па никој не е добар за неа... и на крај што ќе добие, освен испуштена шанса да створи живот?

M

Mario Gómez

Гостин
Цените се движат од 10 евра до 50 евра, не се лажат веќе со лижавче девојчињата.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030

две три добри реченици - романтични или ветувачки, неколку чаши алкохол или вечера во поскап ресторан (не дека е нешто посебно, но многу се палат на Камник?)...

ама познавам и една која е 35 години и уште немала секс, затоа што многу се цени (преценува?) па никој не е добар за неа... и на крај што ќе добие, освен испуштена шанса да створи живот?
Па ко за почеток, ТАА е “една која е 35 години и уште немала секс“, и едино нејзе може да ја издвоиш од девојките со ниските цени.
И вие не знаете шо сакате уствари.
Ако ти дае одма-има цена(ниска) и е курва.
Ако не ти дае-се преценува и никад живот нема да створи.
Абе ај..
Ние жените неќеме секс, правиме андерграунд антисекс култови и го мразиме сексот, едино се даваме ако ни понудите пари, две три добри реченици - романтични или ветувачки, неколку чаши алкохол или вечера во поскап ресторан..
И оп-ширими нозе.
Во друг случај :nenene:
Таков е договорот меѓу сите.
Со крв се потпишавме.

Сфашта.
Одлучете се еднаш!

Едит: забораив кола да додадам во списокот.
И за кола се даваме!:wink:

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25

Па ко за почеток, ТАА е “една која е 35 години и уште немала секс“, и едино нејзе може да ја издвоиш од девојките со ниските цени.
И вие не знаете шо сакате уствари.
Ако ти дае одма-има цена(ниска) и е курва.
Ако не ти дае-се преценува и никад живот нема да створи.
Абе ај..
Ние жените неќеме секс, правиме андерграунд антисекс култови и го мразиме сексот, едино се даваме ако ни понудите пари, две три добри реченици - романтични или ветувачки, неколку чаши алкохол или вечера во поскап ресторан..
И оп-ширими нозе.
Во друг случај :nenene:
Таков е договорот меѓу сите.
Со крв се потпишавме.

Сфашта.
Одлучете се еднаш!

Едит: забораив кола да додадам во списокот.
И за кола се даваме!:wink:
1. За првиот bold: Ти реков веќе дека женските многу си замислуваат? Ете и ти. Ајде погледни ГОРЕ во мојот пост и кажи кај сум ги нарекол „курви“ тие што имаат „ниска“ цена??? Па нормално дека не се... Напротив, многу од нив се пријатни и може да ти го разубават денот, па ги сметаш за позитивни личности.

2. За вториот bold: Не сум и „барал“, па не знам дали ќе ми „даде“. Не ми е пријатна. Тешка ми е. Ја знам само службено. Јас неколку пати сум кажал дека не ме привлекуваат „тешки“ жени кои само филозофираат, а не работат ништо. Мачно ми е од такви, а ги има многу во МК.
А едно е сигурно: НЕМА да направи ништо корисно во животот. Можеби и нема „висока цена“ (нели тоа е темата која ја отворил некој друг, а јас само коментирав), туку не знае што сака... Како и многу жени.....:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom