Дали е потребно проширување на 1 МФЛ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Трето дека ќе биди еби ветер првнството без вардар и пелистер тоа е факт но сепак состојбата во овие клубови како и во некој други не е грешката само во управите туку и во ФФМ и државата и навивачите и сите попратни субјекти тие се само последица на нашата заебана држава
Лигата сега во моментот со Вардар и Пелистер не е еби ветер?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
3
Abe vie site strucnjaci ste bile be.. Da go doneseme rakovodstvoto na FFM da ve prasha vas, toa bi bilo najubavo.. :)

Proshiruvanje na ligata TREBA DA IMA ! Ako mislete deka ne e fer, pederski nacin itn, togash setete se kako ne izbrkaa nas i MKGJP od 1 liga..
Ligata mnogu pointeresna ke bide so ekipi kako SHKUPI (slloga), vardar, pelister, shkendija , teteks i drugi ekipi koi imaat navivaci i TIE NAVIVACI SEKOGASH SE PROTIV MAFIJASHKITE STRUKTURI VO FUTBALLOT I SEKOGASH REAGIRAT PROTIV TIE (neshto shto ne mu odgovara na hari), otkolku ekipi kako turnovo, sileks koi na site nivni natprevari ke praat shto ke im kazhuva Hari..

Drugo neshto, proshiruvanjeto donekade ne e golem problem, ne treba tuka da go gleda problemot nikoj za "kvalitetot na Mak futbalska liga" tuku dodeka e Hari na vlast, nema da ima futball vo makedonija ! SE DODEKA SEKOE KOLO IMA NAMESTENI NATPREVARI NEMA DA IMA FUTBALL !

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Леле ај за проширувањето не зборам дека џабе е шо рипаме тука како сакат така ке си направат.Ама коментарите у стило дека без Вардар и Пелистер лигата ке била не знам еби ветер,никаква,мизерна,неквалитетна шо се тие глупости.Името и големо само и лигата ке биде иста и со нив и без нив секако се на дното на фудбало и они и сите други мош со исклучок на клуб два (у кој сигурно не се Вардар или Пелистер).И шо амеба треба да си да се сожалат на тебе и да те остават у 1 лига и да играш наредната година со дигната глава како ништо да не се десило.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Abe vie site strucnjaci ste bile be.. Da go doneseme rakovodstvoto na FFM da ve prasha vas, toa bi bilo najubavo.. :)

Proshiruvanje na ligata TREBA DA IMA ! Ako mislete deka ne e fer, pederski nacin itn, togash setete se kako ne izbrkaa nas i MKGJP od 1 liga..
Ligata mnogu pointeresna ke bide so ekipi kako SHKUPI (slloga), vardar, pelister, shkendija , teteks i drugi ekipi koi imaat navivaci i TIE NAVIVACI SEKOGASH SE PROTIV MAFIJASHKITE STRUKTURI VO FUTBALLOT I SEKOGASH REAGIRAT PROTIV TIE (neshto shto ne mu odgovara na hari), otkolku ekipi kako turnovo, sileks koi na site nivni natprevari ke praat shto ke im kazhuva Hari..

Drugo neshto, proshiruvanjeto donekade ne e golem problem, ne treba tuka da go gleda problemot nikoj za "kvalitetot na Mak futbalska liga" tuku dodeka e Hari na vlast, nema da ima futball vo makedonija ! SE DODEKA SEKOE KOLO IMA NAMESTENI NATPREVARI NEMA DA IMA FUTBALL !
алоооооооооо брееееееее шта радите:pos2:

П

Паспарту

Гостин
Олаф, темава ја отвори поради фактот што мајмунот Хари (наводно) прави се за Вардар и Пелистер да останат во прва лига, а на навивачите на неговиот омилен клуб им го начука до пупак без вазелин и око да му трепне, или пак ја отвори поради твојата загриженост за македонскиот фудбал? Најверојатно боли тој факт...

I

Iblis

Гостин
1. А како Вардар и Пелистер стигнале до дното на табелата, не ми е јасно пошто остатокот од екипите се тиња и неспособни нели?
2. Ако се брендови дај право ќе им дадеме трофеите шо има да се игра......

Член од
9 јануари 2011
Мислења
82
Поени од реакции
3
A ako se zema predvid deka ako ostanat vardar, pelister i se vratat Shkupi i MKGJP KE IMA 50 PATI POVEKE LUGE NA TRIBINI togash VREDI DA SE PROSHIRI LIGATA ! Futballot se igra za navivaci neli ? Ili za vas shto samo jadete gomna po forumi a nikogash vo tribini ne ste bile !
Da vi gi ebam evropskite ekipi za koi navivate ! :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
A ako se zema predvid deka ako ostanat vardar, pelister i se vratat Shkupi i MKGJP KE IMA 50 PATI POVEKE LUGE NA TRIBINI togash VREDI DA SE PROSHIRI LIGATA ! Futballot se igra za navivaci neli ? Ili za vas shto samo jadete gomna po forumi a nikogash vo tribini ne ste bile !
Добро кажано и ја заради тоа би ја зголемил лигата само за да има појќе навивачи и публика на стадиониве, ама нели џабе ако се прошири лигава когај знаеме дека 2-3 екипи нема да го завршат првенството како што се случило многууупати до сеа... :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Какво проширување, ја би ја укинал лигата,па да видам после Хари и говедата околу него што ќе работат, мамицу им лоповска.. Кога на livescore ја нема лигата а има лиги како Монтенегро и Молдавија, ондак сме у тешки гомнарии

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
кој е овој тим???

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Укинување на фудбалот во Македонија. Смешна лига уште посмешна аматерска репрезентација. Подобро да немаме фудбал отколку да гледаме како едно Косово има појак фудбал од нас...за другите да не правиме муабет.

Kajgana Shop

На врв Bottom