BiG_kIsS
You talk too much... Let me shut you up
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 3.414
- Поени од реакции
- 2.923
Ме имаат фатено и не сум изела ќотек. Чисто за информација. Незнам какви имаш сретнато, ама мене ме немаш сретнато и појма немаш каква сум.Полека малце,не скокај како прле пред магаре.
Никој не рече дека треба да го трпиш, но тоа и така не менува многу многу откако ке го јадиш ќотекот.
Ти после си го трепела , не си го трпела е малце битно, освем секако ако не си видовита па да знаеш однапред каква рекација би следела кога тој ке те фати на изневерување.
И тука нема никаква врска твоето мислење, нити што ти оправдуваш или не. Неговото е битно како тој гледа на твоето изневерување и сходно на тоа дали ке поминиш со ќотек, со ситуација или со никому ништо.
Инаку колку знам јаки жени како тебе што плукале плукале и после лижеле лижеле каде што имале исплукано ехеееее. Да не ти фатат камен ноѕете, па да се зацапаш во некој таков. Дури тогаш ќе биди весело.
И кога сме веќе кај пожелувањето јас тебе би ти пожелил да си најдиш некој кој нема да те изневери нити пак ти него , па така нема да мораш да ја увидиш разликата помеѓу ситуација и ќотек на своја кожа.
А како тоа ќе го изедам ќотекот па после ќе трпам или не? Може да ми удри шлаканица и да не ја очекувам, ама сигурно нема мирна да седам после тоа и ко попче да си ќутам. Има голема врска моето мислење. Може нема да смени како он ќе се испонаша, ама ќе смени како јас реагирам на неговата реакција.
Јас си имам некој најдено, ти ич да не се секираш.