ZoraNaSlobodata
Чоечко суштество
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 2.736
- Поени од реакции
- 111
Тука се согласувамПа, според мене помала навреда е грујосување отколку бранкосување.
За бранкосување крв треба да тече како река
Тука се согласувамПа, според мене помала навреда е грујосување отколку бранкосување.
За бранкосување крв треба да тече како река
Јбг, не сакаме правила...\
Кои "правила"!
Тука лежи и се крие Зоран Заев!
Кои јебени правила освен оние кои сами си ги поставуваме, а ако самите се ограничиме, тогаш самите сме виновни и изневеруваме не друг, туку себе и целото човештво.
Рекла црквата, еден маж-една жена и ебеа попојте деца??!!
Рекле комуњарите, еден маж - една жена и силуваа еден кој куп жени и мажи и деца.
Правила, правила, да би ме удавила или кичму савила....
Стварно бе нема место за хомиќи? Хехе...Не е општесвено дерпиќ, не, туку социјално, се социјализира, во глутница, во група, а во групата, прсиплева мажи жени, удри маај....едино во оваквите констелации нема место за хомиќни лица.
И така било додека некој нееб не пофтел да клава рамки, ограничувања, дефиниции.
Ако треба да учиме од животни, некои животни, поучи и ти дека гз е за срање, а не за ебавање.
А ако, као мене, сакаш неизмерно повеќе жени истовремено??Јбг, не сакаме правила...
Убо си кажа, правила кои ние самите ги поставуваме. Со правила не се ограничуваме, (колку банално ми изгледа ова што го пишувам, зашто до вчера од секогаш сум се залагал да нема правила, предрасуди) туку тие правила прават работите да опстанат, да не се распаднат. Ако и кажам на онаа што ми вика дека ме сака, дека не сакам да ме лажи, да се ебе со други, а таа го направи токму спротивното, тоа е доказ дека не ме сака. Ако постои љубов помеѓу нас двајцата, ниту јас, ниту таа нема да ги направиме тие работи. Одржуваш една врска по работи (не пишувам правила, дека не сакаш така да звучи) кои вие двајцата ги сакате, или не ги сакате.
Јас овие работи ги немам примено од општеството, такви се за мене и од секогаш биле.
Не се спуштај брате топол. Вие, а се спуштите, а беља стануе.Стварно бе нема место за хомиќи? Хехе...
А за ова подолу... извини, не можам да се спуштам на толку ниско ниво како твоето... Ќе те упатам само да прочиташ за аналниот секс кај стрејтерите и за хомосексуалноста кај животите.
Секое добро, полигамни чувари на светото стрејтерство!!!
Неизмерно ги сакам и јас сите жени, но можам само една вистински да љубам. Нажалост, љубовта ти е себична работа.А ако, као мене, сакаш неизмерно повеќе жени истовремено??
И неам гаље дали се ебат со други, ако и тие имаат толкави чувства големи кон тие другите, како кон мене.
Говори самоз а себе си, за мене не е себична, јас љубам повеќе, неизмерно и на сите несебично им ја давам мојата љубов.Неизмерно ги сакам и јас сите жени, но можам само една вистински да љубам. Нажалост, љубовта ти е себична работа.
Изгледа само ти говориш за себе си и наметнуваш твое гледиште за љубов. Постојат разни облици на љубов, но не можеш сите жени да ги сакаш исто и подеднакво.Говори самоз а себе си, за мене не е себична, јас љубам повеќе, неизмерно и на сите несебично им ја давам мојата љубов.
Ти ако си себичен, твој проблем.
Исто како на Аутбој, не е он крив шо сака да е дупедаец, избор, личен избор.
Се е факинг избор!
Како што тебе никој не ти бара оправдание за дволичната полигамија, ни ја не барам оправдување за нешто што самото по себе е најприродно.Барем не бутаме у гз дур драпаме колчишта.
И не барај оправданија за пеерлакот.
Неам ништо против да се пердашиш у гз, ама не рекламирај, не прај паради, не изигрувај обесправен (ене ти го Мацедалиен, види колку ич права нема, а е дерпе), а и не туку ми продавај педерска моногамија. Само по себе е оксиморон.
Исто срање ти е и жена кога вара и маж... Лажго си е лажго... дали со пендрек или со дунда исто ти се фаќа.... И мислам дека и не е баш ствар за фалење или гордеење... али секој со своја тиква размислува...