AlternativeF
госпожата од втори
- Член од
- 1 мај 2006
- Мислења
- 4.830
- Поени од реакции
- 7.575
Ти благодарам, о, предобра Оса, што ме просветли која е темата. Прочитај ги подобро моите постови и ќе го сфатиш мојот став околу тоа дали во моментов треба или не треба да има плави картончиња, и во принцип дали треба или не. :smir:TEMATA E :dali sega treba da se frlaat pari za kartoncinja? posto sega SITE ke imaat pravo na zdravstvena zastita (veke grujo i osmani vracija pred nakolku dena KARTONCINJA na lica koi do sega nemale pravo na besplatno zdravstvo,a posto e ovakviot nacin" vladina odluka" vednas stapuva na sila.
okolu manipuliranjeto so graganite OVAA VLAST OD MENE IMA DESETKA
Владата секој ден промовира нови работи и се снима по телевизии дека се највечи фраери. Тоа не значи дека она што го промовирале реално ќе профункционира во следниот период. Се сеќаваш колку време требаше стварно да направат нешто со образованието? Колку време пред стварно да ги донесат компјутерите почнаа да раскажуваат "од утре ќе има компјутери"? Колку време пред да го растурат клинички збореа за реформи во здравството? Порано или покасно ќе се воведе и оваа дебилна реформа, но до тогаш, за жал, се' ќе си функционира по старо.
И пред пак да ме обвиниш за фаворизирање на владата, не сум од владата, не сум за мерките што ги превзема, и да, и јас мислам дека на одредени места постои манипулација.