Фала на сите за мислењава многу, али според мене за мене е Орце најдобар избор, иначе живеам у Карпош и ми е блиску затоа и сакам покрај другите ствари што ми кажувале врсници 1-2 години поголеми за како е сега. Се мислев меѓу Орце и Георги ама дефинитивно за мене е подобар избор Орце. Не дека Георги е лошо, ама и за децата и наставниците се имам изнаслушано добри работи а и доста мои другари ќе идат таму. Секој има различни искувства, и да побитно е факултет, ама сега за сега во овие години тие 4 ми се мене најбитни, иначе фала ви ми олеснивте
Автоматски споено мислење:
Не сум првенец, ама знам нормално е во средно да е многу потешко така да одам без големи очекувањаБаце у Орце ако не склопиш друштво, нема каде.Буквално има луѓе од сите врсти, од џанаци, скопски фраери, спортисти до мамини мази и ученици, ама генерално сите се културни и цивилизирани.Не сум запознаен со последниве година две, можда има мала промена зошто научија дека е од топ 2 школи у ск со корчагин, па се сменија малце работите ама генерално, основата е иста.
Друже @анонимус не се мисли, пројди го побитниот дел од тоа за приемен испит што е, нема да имаш фрка.Можда малце стереотипно ќе влезам у наредниов муабет, ама има многу школи по Скопјево (и Македонија) што пишуваат оцени од ракав и не се баш сите 5ки исти.
Доколку влезеш, исто не се разочарувај одма, гледај да се адаптираш, имаше у моја генерација случаи на дечки кои биле првенци на генерација у нивното основно, да издишат на прва добиена 3ка/4ка и да се распаднат ко кула од карти зошто се разочарале од критериум/професори итн.
Автоматски споено мислење:
Искрено ме замисли ова малце... Се мислев и за Георги ама ќе видамПоследен ден у школо ми текнува......тапани и зурли. Си викам моја нога веќе не згазнува овде, и така и беше до сега, не сум згазнал. Ми текнува на бетонот пред школо, на квадрати поделен да не пука....додека го мислев ова.
Ако мене ме слушаш, бегај од таму....проклетија е тоа место
Последно уредено: