Д
ДаркхарТ
Гостин
Епа за да не се избацуваат по сајтови како гламстик со смешни и ретардирани прашања од типот ''може ли да ме скине преку гаќички'' , задолжително е да се воведе сексуално образование во училиштата.
И као утиче ова сексуалново образование, ќе земе на некоја ќе и го тури два три пути, или ќе ја лиже па ќе ја праша "шо више ти се свиѓаше"?sto e poubavo ??? sto misliste sto poveke ve zadovoluva petingot ili sexot i koe e poubavo?i kakvo e cuvtvoto na peting a kakvo e na sex ili mozda se slicni? mozi malce e glupo ova sto go prasuvam ali mn me interesira pls kazete mi
^ Муабет за на кафица ..Помош можеби? ве молам Пред неколку месеци се запознав со едно момче. Од тогаш се имаме мувано еднаш, и тој сакаше да се видиме, ама јас цело време одложував, ни самата не знам зошто.
Сега треба да се видиме деновиве, и јас сфатив дека тој не ми се ни допаѓа... На почетокот веројатно само физички ме привлекувал, а сега ни тоа.
Проблемот е тоа што тој е многу фин, и не знам како да му кажам, а знам дека ме сака.
А сите мои другарки ме тераат да направам нешто со него, а и неговите другари, и сите очекуваат нешто.
И стварно не знам што да правам, не сакам да го повредам, ама не сакам ни да имам дечко кој нема да го сакам.
Што би направиле вие?
... чисто сумњам дека имаат више од тринаесе, ако грешам, ни образование ни нишо не им помага. Отидени се у пичке си материне.sTO E ova ve molam pomos Sto podrazbirate pod toa koga nekoj ke vi rece SUVA LEPOTA ?
Ама 99% од тие прашања се од шо на некои 14-15 годишни им е досадно по дома па ајде ќе одам и ќе дудлам и ќе се заебавам на гламстик. И она што беше со писмата до хрватските весници и таму повеќе од 90% е лага не верувам дека постои толку проста рајаЕпа за да не се избацуваат по сајтови како гламстик со смешни и ретардирани прашања од типот ''може ли да ме скине преку гаќички'' , задолжително е да се воведе сексуално образование во училиштата.
од 8-9 години за секс?А и јас сум за тоа дека треба да се воведе сексуално образовање, сепак многу подруга би била работата ако некој уште од 8-9 години почне да учи за тие работи.
Епа за да не им биде бацувањето у образ табу треба со време да се почне. Не е дека мора баш тогаш да се почне, ама за да има некој ефект треба со време.од 8-9 години за секс?
тогаш табу тема им е бацување во образ, ти за секс збориш..
и сеа? има и циганчиња дишат лепак на 5...да ги учиме и за дрога на 5 години? како се конзумира и која дрога како изглеа за да кажат на другарчето “не благодарам“?Епа за да не им биде бацувањето у образ табу треба со време да се почне. Не е дека мора баш тогаш да се почне, ама за да има некој ефект треба со време.
Да не има и кај нас случаеви со татко на 11 години ко во Англија, па на крај испадна дека уште 3-4 кандидати за татко на тоа дете биле
Ќе дознаат у скоро време уживај тиСпоред мое мислење треба да се воведе,затоа што многу деца незнаат ништо за сексот:baeh: