Ако човекот настанал од мајмун сметајте колу мајмуни имало на земјата па то кај да се свртиш мајмун лол :pos2:Плус имало и таканаречени темнокожи мајмуни и од нив настанале црнците И првите нивни зборови биле "what's up my nigers":pos2:Барем сега во ова време има доволно финансии и возможности да се направат едни добри експерименти да се создаде средина такаа да пак мајмуните да "станат" луѓе,прашањето ми е оти никој не го прави или го направил и не му успеало!?Одговорот е прост невозможно е и никогаш не било возможно.Мислете малку логички ако не постоел бог зошто тогаш толку многу се напишало за него макар и нешто да не е вистина шо го пишува во библијата,сепак никој не може да измисли толку "лаги" особено во тоа време тогаш,плус не се обични работи за тогашно време а се необични и несекојдневни.П.С. Познавам луѓе што виделе дух,што сонувале Светци , приказни од постари и прашањето ми беше-Од каков вид на мајмуни настанале гатачките оти досега немам видено мајмун на мајмун да му гледа,гата :baeh:
И не ги мешајте имињата Бог и Исус Христос затоа што како што се вели Бог е цар на вселената значи не само на луѓето од земјата ами и на другите планети и на вонземјаните ако постојат а според мене постојат,а Исус Христос паднал жртва за нас луѓето за Бог да Ни ги прости гревовите и да Не научи како треба да се раѓа поголема љубов и верба и надеж и добрина итн меѓу нас и затоа треба да го славиме Неговото име вечно и без никакво двоумење и колебливост туку со цело срце и разум!!!Бидете добри Христијани!
И не ги мешајте имињата Бог и Исус Христос затоа што како што се вели Бог е цар на вселената значи не само на луѓето од земјата ами и на другите планети и на вонземјаните ако постојат а според мене постојат,а Исус Христос паднал жртва за нас луѓето за Бог да Ни ги прости гревовите и да Не научи како треба да се раѓа поголема љубов и верба и надеж и добрина итн меѓу нас и затоа треба да го славиме Неговото име вечно и без никакво двоумење и колебливост туку со цело срце и разум!!!Бидете добри Христијани!