Дали ви требаат дополнителни лекции за да поминете на кружен тек?

Член од
9 август 2009
Мислења
104
Поени од реакции
115
Не сум шофер, неам ниту 1 час земено за возачка али сепак го сфатив кружниов тек од 1 гледање. Плус физички се одделени лентите.
...и тоа од едно гледање...замисли...браво за тебе (y)

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Баш вчера се изнервирав страшно.o_O Значи кај гимназијата Ѓорѓи Димитров на раскрсницата, во Тафалиџе, има мал кружен тек. Е сега, веке бев влезен т.е. го вртев кругот кога еден кретен со возачка дозвола ми се расвире и ме отера онаму :D демек му сечам пат. Колку што знам, тој што веке е влезен во кружниот тек (го врти) има предност. Затоа е добро да има видео туторијал и флаери за едукација на тие што не се сигурни или не знаат како се вози по кружен тек.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43
Da ne otvaram nova tema, mozhe i tuka da prasham :)

Dali mozhebi znaete nekoj shto vekje ima zemeno vozachka dozvola megjutoa i pokraj toa saka da zema dopolnitelni chasovi?

Член од
6 јануари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
43
Pa so ogled na toa deka momentalno sum bez rabota, mozhno e da se desi i takvo neshto :)

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Не ми требаат дополнителни часови за да поминам низ кружен тек. На Запад ги има миљарда, таму ги владеам, али тука со нашиве реднеци неписмени е друга прича. Никој не чул за првенство, сите сакаат одеднаш да се набутаат ко волови. Не турбо, Коце и нитро кружен тек да смисли џабе му е кога 90% од луѓето возат како добиток.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Не ми требаат дополнителни часови за да поминам низ кружен тек. На Запад ги има миљарда, таму ги владеам, али тука со нашиве реднеци неписмени е друга прича. Никој не чул за првенство, сите сакаат одеднаш да се набутаат ко волови. Не турбо, Коце и нитро кружен тек да смисли џабе му е кога 90% од луѓето возат како добиток.
Грешка си 99% возат како стока

Kajgana Shop

На врв Bottom