Дали ви требаат дополнителни лекции за да поминете на кружен тек?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум шофер, неам ниту 1 час земено за возачка али сепак го сфатив кружниов тек од 1 гледање. Плус физички се одделени лентите.
...и тоа од едно гледање...замисли...браво за тебе (y)

Баш вчера се изнервирав страшно.o_O Значи кај гимназијата Ѓорѓи Димитров на раскрсницата, во Тафалиџе, има мал кружен тек. Е сега, веке бев влезен т.е. го вртев кругот кога еден кретен со возачка дозвола ми се расвире и ме отера онаму :D демек му сечам пат. Колку што знам, тој што веке е влезен во кружниот тек (го врти) има предност. Затоа е добро да има видео туторијал и флаери за едукација на тие што не се сигурни или не знаат како се вози по кружен тек.

Da ne otvaram nova tema, mozhe i tuka da prasham :)

Dali mozhebi znaete nekoj shto vekje ima zemeno vozachka dozvola megjutoa i pokraj toa saka da zema dopolnitelni chasovi?

Pa so ogled na toa deka momentalno sum bez rabota, mozhno e da se desi i takvo neshto :)

Не ми требаат дополнителни часови за да поминам низ кружен тек. На Запад ги има миљарда, таму ги владеам, али тука со нашиве реднеци неписмени е друга прича. Никој не чул за првенство, сите сакаат одеднаш да се набутаат ко волови. Не турбо, Коце и нитро кружен тек да смисли џабе му е кога 90% од луѓето возат како добиток.

Не ми требаат дополнителни часови за да поминам низ кружен тек. На Запад ги има миљарда, таму ги владеам, али тука со нашиве реднеци неписмени е друга прича. Никој не чул за првенство, сите сакаат одеднаш да се набутаат ко волови. Не турбо, Коце и нитро кружен тек да смисли џабе му е кога 90% од луѓето возат како добиток.
Грешка си 99% возат како стока

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom