Дали вечерате?

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Вечерам како не, си доагам од работа во 11 обавезно сум гладна, и иако се трудам да заспијам демек за да не јадам касно, не успева па си станувам си одам во кујна и фино ке си се најадам :uvo:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Немам навика касно да вечерам, после тешко ми е во стомакот. Ама да одолеам навечер кога се враќам од излегување на едно жешко пециво пд Феникс НЕМА ШАНСИ.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Се разбира. Ваква стрвност како мојата тешко се усреќува со два оброка, или еден (ако прескокнам доручек, што не е реткост). Не е убаво, ама најмногу ми се јаде навечер и најмногу јадам навечер. Некогаш, не само што не ја прескокнувам вечерата, туку и два пати вечерам :) Еднаш пред излегување, еднаш на враќање од излегување...

едит: вака кога се читам отпосле, какво прасе испаѓам дека сум значи! Не сум толку прасе ко што изгледам :pipi:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Да вечерам јок кога ке огладнам ке завијам една зламничка(сендвич):pos2: :helou:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Паааа не вечерам секој ден :) Јадам кога ми се јаде :) Навечер обечно јадам или чипс или некој смоки, грисини и такви чуда :)

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Кога сум прва смена на школо секогаш јадам. Добро де, не претерувам пошто следниот ден ќе си имам проблеми :), а и секогаш гледам порано да вечерам.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
секогаш гладен не мозам да заспијам :pos2::pos2::kesa:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
За викенди коа ке излезам негде па на враќање во бурекџилницата Цујо кај мене у населба. Иначе вака слабо...

The ReD DeviL

Supervisor
Член од
27 јули 2008
Мислења
135
Поени од реакции
15
Гледам да не јадам навечер, но кога ми се јаде не гледам ни ден ни ноќ, седнувам и јадам:wink:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
хаха да вечерам нормално...ако легнам гладен не можам да спијам...еве сега си вечерав..охохо

cacikr

K@ŧ€ň©€ŧǾ
Член од
4 јануари 2008
Мислења
452
Поени од реакции
8
Еден месец вечерам еден не т.е. кога сум втора смена вечерамм,а ко ќе сум прва не,а на лето мн ретко јадам,се дешава и цел ден да не каснам ништо ама како и да е вечерата ја одбегнувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom