Дали брзо се приврзувате за луѓе и места?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пребрзо, премногу. И за луѓе и за места... И после кога ќе се разделам со тие луѓе, плачам и тешко ми е со денови и недели. И за места исто се однесувам. Пребрзо се приврзувам, а и премногу во исто време и некогаш тоа е лошо, зошто ми влијае на целиот живот и се ми се пореметува кога ќе си одат од мојот живот на било каков начин.

T

TaMчЕ

Гостин
Се приврзувам многу брзо за луѓето...тоа ми е ко некој вид на мана али :toe: . и затоа многу често сум повредувана од нив,но има и ситуации кога некои од тие луѓе многу ми помогнале во животот!
Но сепак мислам дека не треба лесно некој да се приврзува за некого! :pipi:
:back:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Премногу ама ептен премногу брзо...и после зошто не сум сакала разделби е ај?
Се е ок кога се тука и е најубаво ама после ми е најтешко и така ми е долг период ...:toe:
И за нешта исто лесно се приврзувам па после кога ќе изгубам или расипам нешто и тогаш ми е криво...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
па да, во последно време посебно незнам што се случува со мене :toe: значи многу ама буквално многу се приврзувам за луѓе посебно, мада и за места не е ништо друго. порано не бев ваков ама се се врти се се менува :toe:

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
места можи не...али брзо се поврзувам со лујѓе затоа што се сметам за комуникативна ,а и мислам ме сметаат и другите за таква

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Памтам и лица и места но сум тип што се врзува само за луѓе . Донекаде е неубаво да се врзувам за било што затоа што кога тогаш еве во мојот пример ќе бидам изиграна или разочарана од некоја особа битна во мојот живот и ќе ми отиде цела енергија и желба што ја имам за дружење одново со таа особа. Ама од друга страна пак тоа е животот падни,стани... Никогаш незнаеш што можеш да очекуваш и од кого да го очекуваш тоа нешто! Места,настани,ситуации ...тоа ми останува во добра меморија .Во првите денови ми фали ама потоа заборавам на преголемата потреба и само се сеќавам....

С

Сатори

Гостин
Дали сте од луѓето кои не памтат луѓе, кои брзо забораваат или не се приврзуваат така лесно или пак напротив, сте од луѓето кои премногу лесно се приврзуваат за места, луѓе, ситуации?

Колку е добро тоа човек лесно да се приврзува за некого?
Можам без местата, не можам без луѓето во нив.
Лесно се приврзувам, лесно се одврзувам.Длабочината на релациите доаѓа со годините и поминатото време, кога тоа би се редуцирало и меѓусебната потреба се губи и желбата опаѓа.
Моментите се битни, само тоа вистински останува.

Mali )

Колку е саат?
Член од
26 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
3
Не,по подолго време.Неможам туку така да го заборавам претходното.

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Брзо се врзувам и за личности и за места ама тоа не го знам додека не се разделам со личноста или не го напуштам местото

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Зависи од личноста и местото. :wink:

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
да... страшно сум дружељубив...ама зависи до личноста нормално..ако е кул..ако има карактер и ако знае муабет да прави... и најубаво кај мене е тоа шо брзо ја проценувам...доволно малку ми треба време за да и влезам под кожа... ако е се како шо треба многу брзо се приврзувам за неа... претерано брзо....

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Да , многу брзо се приврзувам со нештата, дури и пребрзо, но ако има потреба поради некоја новонастаната ситуација можа и многу брзо да се „одврзам’’:pipi:

N

nUt

Гостин
Имам голем проблем, што им верувам на сите, и што сакам на сите да им помогнам... не е во ред.. но ете со тоа јас пребрзо и се " врзувам " за некои личности.. места, каде и да сум ми е сеедно.

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
Никогаш. Без секое место се може и без секого се може. Само без мене не се може :P

Kajgana Shop

На врв Bottom