Многу брзо се врзувам со луѓе , ако почувствувам дека има нешто во тие луѓе што ќе ме поврзе со нив засекогаш , ако не тогаш воопшто не ги ни перцепирам и не ме интересира што зборат и прават. Знам дека е лошо што пребрзо можам да се зближам со луѓето и дека мојата комуникативност и не е некоја голема доблест кога ќе размислам подобро,затоа што многу пати во животот сум се изгорела заради тоа ,односно затоа што сум им ја дала мојата комплетна доверба на луѓе кои воопшто тоа не го заслужиле и потоа сум се каела длабоко што не сум ги слушала луѓето кои вистински ме сакале кога ми укажувале искрено дека грешам . Ама тоа е ,понекогаш скапо може да се плати моменталната непромисленост и искреноста ... Барем сега знам ,имам една лекција плус во мојот стаж, неколку луѓе кои сум ги изгубила и неколку кои вечно ќе бидат тука за мене...
За места воопшто не се врзувам ,можам да живеам дури и на пуст остров и да ми биде апсолутно убаво,а единствено место за кое секогаш ќе бидам врзана е местото до моите најблиски,затоа што колку и да бидам далеку од нив , секогаш ќе бидат во моето срце.