Дали би ја претвориле вашата девојка во гејмер?

perez9

расипано јајце
Член од
30 декември 2013
Мислења
1.041
Поени од реакции
990

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Види, лично мене тоа ми претставува глупост, јас барем сега од гледната точка на повозрасна личност видео-игрите ги гледам како ништо друго освен губење време, и сметам дека можат многу покорисни работи да се прават додека сте дома, ако знаеш на што мислам? ;-).Сепак сте дома во текот на зимата, и ти тоа го напиша.:icon_mrgr:
Но, ако на вас тоа ви е убаво тогаш правете го она што ви е убаво, а ако сакаш да прочиташ лично мое мислење, мислам дека е тоа губење само драгоцено време, и да, дефинитивно ќе ја заразиш ако продолжите така.После тоа ќе се состанувате само онлајн, на интернет ако продолжите така.
Te razbiram druze,ali tesko do toa da dojde..a uste potesko okolu sostanuvanjeto na online ili internet zatoa sto zivee na samo 100 metra od mene :)
 

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.659
Викаш женско може да биде интелегентно до тој степен да совлада игра ?


:coffee:
Колку ти што ја совлада PES-от толку и тие...:ROFLMAO:

Жалосно е тоа бре, од кај покажала она интерес па и ти уште прашуваш, одма да ја научиш PES да игра! :)
 
А

Атомската мравка

Гостин
E mojava ne e po FIFA ali zatoa e zarazena so PES...specijalist za slobodni udari,prosto da ne poveruvas...mada samo toa i znae...penali i slobodni udari,inace neznae da igra,bar ne zasega :)
Пес/фифа иста работа ти е, битно е фудбалска игра.. две задоволства споени во едно, не играм ја други игри ама пес саат време дневно обавезно кога имам време, пушташ пес и мозокот на пасење го пушташ да се релаксираш + ако е со девојка уште поарно само до сега немам сретнато девојка да знае да игра фудбалска игра како фифа/пес :) ваљда дека за успешно играње на ваков тип на игри потребно е и колку-толку фудбалско знаење, а ретки се тие што гледаат фудбал.
 

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Пес/фифа иста работа ти е, битно е фудбалска игра.. две задоволства споени во едно, не играм ја други игри ама пес саат време дневно обавезно кога имам време, пушташ пес и мозокот на пасење го пушташ + ако е со девојка уште поарно само до сега немам сретнато девојка да знае да игра фудбалска игра како фифа/пес :) ваљда дека за успешно играње на ваков тип на игри потребно е и колку-толку фудбалско знаење, а ретки се тие што гледаат фудбал.
I tesko deka ke najdes,mnogu se retki....pa ni mojava ne znaese ama bas nisto ama den po den sekoj den i sega ja znae igrava kako dise,samo sto nikad ne igrala...ama znae koga igracite ne se dvizat,znae unapred kakva akcija sakam da napravama,znae formacii da namesti,znae za dupli pas,penali,slobodni,formi na igraci,pozicii nivni...i mnogu pati me prasala da zeme da igra cela utakmica,samo ne i dadov :)
 
Член од
27 април 2011
Мислења
2.306
Поени од реакции
3.043
Ако не се пали девојка ти на предигра кажи и дека си 90ти левел нијагарини водопади ќе отвориш
 

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.258
Поени од реакции
3.608
ја би да предложам да си пуцате пеналчина на PES по соблекување :D
Позанимлива предигра амин :P Само не заборавај да затоплиш собата убаво првин :D
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.650
Поени од реакции
81.699
Zosto be druze,sto ima tuka loso sto ne sakam da ja naucam da igra PES.
Самиот кажа дека неколку пати те прашала дали може да изигра партија. Не биди сељо до толку и ти, ко демек ќе ти ја изеде конзолата/компјутерот ....потоа немој да се жалиш по форумов дека те напуштила :icon_mrgr:. Мала шала
 
D

Daedalus

Гостин
Тролаш? Загрижен си девојка ти што сака да игра Diablo III ???
-1ккккккккккккк (1кккккккккккк гејмери не го сакаат постов :X3:)

Си имаш одлична женска која не држи дискриминации против гејмање и други "машки" активности и сака да се вклучи во тоа што го правиш за да правите работи заедно.

Чувај си ја ко леприкон ќесето. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom