Кој ја терал да шири нозе ? фала богу кондомите не се за џабе а ти во брак преку ноќ сигурно нема да стапиш во брак и тоа ти дава доволно време да го запознаеш партнерот. А ако е судбината упс ми се тури внатре измислен е абортусот никој не те тера со сила да ствараш семејство
А то што не можеш дечко да си најдеш не знам шо да ти речам
Ниту јас не оправдувам, верувај,знаејќи дека денес постојат секакви средства за контрацепција, и не можам да ти кажам точна статистика, но голем е процентот што се необразовани дури и во денешно време.
Тоа што сакав да кажам, дека не треба да се однесуваш осуднички со нив, без да ја знаеш нивната приказна и одма да лепиш етикета.
Не личи, без разлика на кој, такви зборови да се употребуваат.
И од тие тролови на Гламстик што прашуваат се и свашта има вистински приказни. Се случуваат такви работи.
Можеби, јас, ти, го знаеме тоа, ама колку и да е тешко да поверуваш постојат луѓе со многу ниски познавања од областа на сексот.
А тука зборуваме за ситуација, која не ја ни знаеме. Не знаеме што точно се случило.
Жената останала со дете, тоа е тоа. Да употребуваме такви зборови не иде, и на крај краева и самиот тој рече дека си ја сака.
Чисто ми сметаше само тоа "напумпал" не твоето суштинско не. Поглема е моќта на лепењето етикети на девојчиња без да се знае што точно се случило, од страна на машки, и сам го знаеш тоа. Се додека постојат тие, нема да се расчисти вистинската приказна.
Ќе те боли за некој твој близок да кажат така, а да не е вистина, нели?
Се извинувам за оф-топик.