Дали би простиле неверство?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Не би простила неверство...
Штом дошол во ситуација да ме изневери а притоа го знае моето размислување дека тоа би значело крај, тогаш свесно уништува самиот све и нема тука што да му се простува и зборува понатака ама баш ништо..

parvati a ti sto mislis ?

Што мислу у овј момент или што мислу у врску сс тфој коментар на овуј тему ? : )
У момент мислу што да доручкују, а у врску сс тебе мислу дека имаш мали дечиња и још се осеќаш као девојчица у тинејџерстфо и затој си се потпишала девојченце
А да те прашам само заради деца не би простила неверстфо?
А кд не би имала деца, еве немора да си у брак, дечко ти те вара сс другу ти што ке му каеш?
Еи имаш среќу што неамо дете иначе ке ти раскинеше
Или па у брак сте а још немате дете, исто ли ке му га каеш ?

Што мислу у овј момент или што мислу у врску сс тфој коментар на овуј тему ? : )
У момент мислу што да доручкују, а у врску сс тебе мислу дека имаш мали дечиња и још се осеќаш као девојчица у тинејџерстфо и затој си се потпишала девојченце
А кд не би имала деца, еве немора да си у брак, дечко ти те вара сс другу ти што ке му каеш?

тебе човек неверство да ти прости али дијалект не.

ne prostuvam nisto.

За неверство не смее да има прошка. Кој си поиграл еднаш со тебе и кој те изневерил, тоа ќе го стори и во некоја друга прилика. Прифатливо покајание за тоа нема.
Неверство=крај засекогаш.

што ако откриете неверство на самиот почеток на неверството ... дали би пробале да го спречите или ќе го оставите да се случи за да сте 100%сигурни?

што ако откриете неверство на самиот почеток на неверството ... дали би пробале да го спречите или ќе го оставите да се случи за да сте 100%сигурни?

Нека себи в газ, ито со се него. (и метафорички и физички ако сака)

Би гоо оставил да се случи инаку цел живот би ме мачело што би се случило ако не сум спречел.Иако знаеш и самиот што ќе се случело али секогаш надежта последна умира.Абе остави да се сличи таму и ако се случи отерај ја у пм, попаметно од тоа нема.Ај сеа не ќе ја вардиме дали ќе ме изневери или не ебати врската така.

koj raboti gresi. bitno e pocituvanjeto. se drugo e relativna rabota.

Убаво кажано.....
Во подтемата Љубовта е навистина слепа
http://forum.kajgana.com/threads/Љубовта-е-навистина-слепа.16333/page-2
Го опишав случајот на Симон Сињоре
Кога разбрала дека нејзиниот Сопруг Ив Монтан ја изневерува со Мерлин Монро рекла
Si Merilyn est amoureuse, de mon mari, cela prouve qu'elle a bon gout
- Toa што Мерлин се вљубила во мојот сопруг, покажува дека има добар вкус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom