mozda ne cela mladina ali jas ja chitam biblijata mnogu sum pobozzen biblijata mi e uvek do krevetotbibuska напиша:не ми се верува младинава денешна да ја чита библијата... ја ко мала имав прочитано една детска верзија... од тогаш ништо слично...
Мал, повеќе го читале алхемичарот отколку неаpinky** напиша:Pod poimot aktuelna vsusnost milsam dali e citana i barana niz denesnicava...Kolkav e interesot za nea ??..
Не е. Во денешно време има се повеќе атеисти отколку верници кои се молат пред Бога. Не е актуелна и никој не ја бара за читање. Интересот за библијата дури и да не постои. Воглавном една таква “книга“ и не може да биде актуелна да се разбереме, од многу причини.pinky** напиша:Pod poimot aktuelna vsusnost milsam dali e citana i barana niz denesnicava...Kolkav e interesot za nea ??..
divined напиша:Не е. Во денешно време има се повеќе атеисти отколку верници кои се молат пред Бога. Не е актуелна и никој не ја бара за читање. Интересот за библијата дури и да не постои. Воглавном една таква “книга“ и не може да биде актуелна да се разбереме, од многу причини.
од кои причини? Наведи ни гиdivined напиша:Не е. Во денешно време има се повеќе атеисти отколку верници кои се молат пред Бога. Не е актуелна и никој не ја бара за читање. Интересот за библијата дури и да не постои. Воглавном една таква “книга“ и не може да биде актуелна да се разбереме, од многу причини.