G
GoddessOfRock
Гостин
Јас не би ја признала. Ама они самите може шо сакат да си прават
Брат ај пробај ова - http://www.0800-horoscope.com/birthchart.phpДа обавезно.
Исто така треба да се отворат и посебни државни болници за баење, кушање и спас од уроци.
Треба да се отворат универзитети и да се делат докторати за астролози, гледачи на кафе, прстен и на други видови пијалоци и накит.
На тој начин би се отвориле повеќе фирми со стручни лица, а со тоа и работни места. Со тоа ќе се обезбеди и сертифицирана стручна помош за некои очајни безработни домаќинки, како и за тинејџерите и тинејџерките кои не можат никако да се вљубат затоа што Марс не е во куќата на Венера или пак подмочнуваат навечер во кревет затоа што некој ги погледнал напреку.
Земи и ти отвори го линкот што го имам ставено во претходниот пост, барем за сега. Нема никакви ''бајачки'',''гатања'' итд итд.....едноставно потполни и ѕирни во минатото,сегашноста и иднината на твојот живот.Секако дека не. Во тие глупави работи веруваат само малоумни, или луѓе кои имаат проблеми со егото.
Да бев ретардиран можеби и ќе пополнев.Земи и ти отвори го линкот што го имам ставено во претходниот пост, барем за сега. Нема никакви ''бајачки'',''гатања'' итд итд.....едноставно потполни и ѕирни во минатото,сегашноста и иднината на твојот живот.
ПС. Не ме терајте да го ставам линкот во секој пост....уверете се дека линкот е шлаканица на вашите негирања околу астрологијата.
Не лажи народот безвезе, признај дека не си го отворил линкот, не си ја разбрал содржината, или пак не ти оди англискиот добро...-_-. Да разлисташе убаво немаше ваков одговор да ми вратеше.Тетка Сабринче ти си? -.-'
А линкот погоре е бетер од тин шема :kesa:
Така е бато, со еден линк од некоја fuck-me-i-am-famous страна сите ќе ги убедиш дека астрологијата е чиста вистина. Читав и не се восхитив. Еве како поборник на оваа wannabe наука просветли ме каде грешам и една изгубена душа како мене насочи ја на правилниот астрологиски патНе лажи народот безвезе, признај дека не си го отворил линкот, не си ја разбрал содржината, или пак не ти оди англискиот добро...-_-. Да разлисташе убаво немаше ваков одговор да ми вратеше.
Не ме лажи тука пред сите! хахахахахахахахаТака е бато, со еден линк од некоја fuck-me-i-am-famous страна сите ќе ги убедиш дека астрологијата е чиста вистина. Читав и не се восхитив. Еве како поборник на оваа wannabe наука просветли ме каде грешам и една изгубена душа како мене насочи ја на правилниот астрологиски пат
ПС. Еве и како бедно се вадат астролозите на поконкретни прашања.
Па не сум во тек де. Затоа се обратив тука некој поискусен да ме подучи.Не ме лажи тука пред сите! хахахахахахахаха
Брат ништо ти не си читал, а изгледа и воопшто не си во тек со астрологијата та ми праќаш вакви линкови.
Човек, не умеам јас да ти влезам во пцто и да ти го отворам линкот, + да ти залепам очите за мониторот и да те сконцентрирам на текстот. Ти понудив та ако сакаш читај.Па не сум во тек де. Затоа се обратив тука некој поискусен да ме подучи.
Еве тебе те глеам се дуеш?
Што е лесно да бапнеш линк и да изиграваш сезнајко. Еве нели заклучи дека незнам англиски. Кутриот јас, како да се снајдам сега? Разлистав темата ама не ми е доволно јасно, би можел ли да ми објасниш, да ми кажеш нешто за моето минато, сегашност и иднина, колку деца ќе имам и да ми помогнеш нешто со лото/бинго. Ако неможеш не ми реплицирај да не одиме офтопик, ќе ми реплицира некој што се разбира.Човек, не умеам јас да ти влезам во пцто и да ти го отворам линкот, + да ти залепам очите за мониторот и да те сконцентрирам на текстот. Ти понудив та ако сакаш читај.
ПС- И пред да правиш некој ретардиран и луд земи поразлистај нешто околу темата на дебатата.