Makeoncite ke stanat malcinstvo a na toj pat se i poveketo Evropski zemji. Dodeka nie hristijanite brkame kariera i odvaj po edno dete imame ostanatite rabotat na zdravo.
Ednas eden Albanec mi kaza so K..ot ke ve osvoime i ne e daleku od vistinata.
Vo Strumica vo poslednata godina mislam deka se rodija okolu 900 deca od niv polovinata se romcinja. A ovaa praksa ne e samo vo Makedonija istoto ke i se sluci i na Germanija. Prosekot im e po 1,3 deca a vo toa se smetat i Turcite so Germansko Drzavjanstvo koi realno imat po 4 do 5 deca. Sto znaci Germancite imat po 1 dete prosek. Sega ima okolu 16 do 20 % stranci. Za edno 100 godini moze i tie da bidat malcinstvo vo Germanija a kaj nas toa ke se sluci mnogu pobrzo.
Не се Турците,Арапи.....прават они деца,но во Германија углавном по 2-3.На 82 милиони популација, Германија има околу 4 - 4.5 милиони муслимани.Убедливо најголем број од тие муслимани се турците, кои и не се котат толку ко зајци.Башка што меѓу нив има и голем дел без германски државјанства и луѓе дојдени само на приверемена работа,не за трајно населување.
Можеби Германија е во опасност да се намали доста уделот на Германците во догледно време,но да стане муслиманска земја.....е тоа малце потешко ќе иде.
Русија веќе неколку години има страшен пораст на наталитетот и нивната популација се зголемува.Имаат значаен број на муслимани,но и самите Руси добро стојат.До пред неколку години беа тешка катастрофа русите,стварно не знам што им се има случено последните години,но го зголемија и фертилитетот и наталитетот.
Белгија ја спомнав претходно,далеку е и таа од загрозување.
Велика Британија има максимум 3 милиони муслимани,иако и тоа е претерана бројка,на пописот од 2001 нивниот број е половина од тој број.........Се тоа на популација од 65 милиони.
Во Англија и Велс 65% од бебињата родени се бели британци......тука мислам дека не се вклучени останатите бели родени (полјаци,ирци......)........Црнците во најголем дел не се муслимани,а ги има многу,Индијците исто и тие од мешана раса.Во С. Ирска и Шкотска тој процент е уште поголем.Да ги земеме 65% од родените во една година,во цела Велика Британија (иаку тие 65% се однесуваат само на Англија и Велс кои имаат најмногу имигранти) да се бели британци,пак се тука некаде со сите умрени од секоја раса и религија.
Бројот на муслиманите во Европа расте,а исто така и нивниот удел во целосната популација.Сепак имаат уште доста да се утепаат од правење деца за да станат мнозина,или пак само да завземат значаен процент.И тоа е се под претпоставки дека тие исто ќе се котат и во наредните децении (иаку мислам дека тоа и нема да се случи,бидејќи овие кои што се веќе 2-3 генерација се помалку и помалку ќе бидат расположени за 4-5-6 деца).Треба да се сфати сериозно продорот на исламот во Европа,но сеуште нема место за паника дека ќе ја прегазат за 20-30-40 години.