Дали Македонските јавни личности обрнуваат внимание на својот стајлинг?

Дали Македонските јавни личности обрнуваат внимание на својот стајлинг?

• Да

Гласови: 20 57,1%
  • Не

Гласови: 15 42,9%

• Вкупно гласачи
    35
Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Немам врска од стајлинг, но гледајќи од мој агол за лошо облечени би ги издвоил Мирка Велиновска, Ношпал ми е ама баш никаков и облечен, а и како креатор, Калиопи исто така.

Добро облечени има повеќе и мажи и жени. Елена Ристеска, Каролина, Јасминка Аневска, поголем дел од политичарите итн.
Ношпал никаков облечен?? самиот си призна дека немаш врска од стајлинг а и како може некој што тоа му е професија естетиката која ја применува кај другите да не ја примени на себе...Колку што сум го гледала по телевизииве секогаш ми бил супер,ок облечен во зависност од ситуацијата.. За најлошо облечени би ги избрала повеке турбо фолк и народни пејачки а и од забавните некои кои ги имавте спомнато ..Не се сложувам дека некст тајм се се неприкладно облечени негуваат рокерски стил што е сосема ок бидејки никогаш тој стил не излегол од мода ,не сум забележала некоја посебна утка кај нив... Каролина се облекува добро особено во спотовите...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.985
Поени од реакции
23.185
Да мислам дека обрнуваат внимание..

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Не ми е целта да се правам моден критичар, демек ја запознаена со светска мода, latest fashion или шо и да е...Нека се облекуваат како сакаат, сепак нивно е, стил, комбинации и се останато.Ме нервираат само кога ќе облечат парчиња шо немаат никаква поврзаност меѓу себе.Пример, како шо кажа BliND, сакото на Елвир со лаковани патики:крејзи:It doesn't make sense...
Се преокупираат со тоа да имаат уникатен стил, со тоа шо стават на себе шо купиле, се шо е скапо, марка, едно врз друго, без никаков вкус...Хаотичен стил нема до каде!
Средена девојка секогаш ми е Каролина, може знае да утне нешто, али секогаш е средена и не премногу ексцентрична.

Е овој ми е веќе сељак со тапа

Друг очаен во стилот ми е Ноне....Патетика до бескрај.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ношпал никаков облечен?? самиот си призна дека немаш врска од стајлинг а и како може некој што тоа му е професија естетиката која ја применува кај другите да не ја примени на себе...Колку што сум го гледала по телевизииве секогаш ми бил супер,ок облечен во зависност од ситуацијата.. За најлошо облечени би ги избрала повеке турбо фолк и народни пејачки а и од забавните некои кои ги имавте спомнато ..Не се сложувам дека некст тајм се се неприкладно облечени негуваат рокерски стил што е сосема ок бидејки никогаш тој стил не излегол од мода ,не сум забележала некоја посебна утка кај нив... Каролина се облекува добро особено во спотовите...
Не мора човек ако е политичар да биде и добар политичар, не мора човек ако е доктор да биде и добар доктор. По тој автоматизам не мора и секој стилист да биде и добар стилист. И секако реков дека немам врска од стајлинг, но тоа не значи дека немам изградено сопствен стил на перцепција за тоа како ги оценувам убавите и лошо облечените луѓе. Оттука сите оние познати фаци облечени од Ношпал ми се тотално промашени во облекувањето, вклучувајќи го и самиот Ношпал при секое негово излегување на ТВ. И на крај да се вратам на почетокот има многу политичари за кои има и добри и лоши мислења има исто така и доктори за кои едни велат многу се добри, а други не, така е и со стилистите. Во случајот Ношпал јас сум во групата на оние кои не му го „бендисуваат“ неговиот стајлинг. :toe:

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Од женските дефинитивно Каролина е најубаво облечена, секогаш и секаде, па затоа нема да ставам слики од неа.
А од машките Адријан Гаџа
Дадар

ако има и ако ми текнат други ќе се надополнам :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom