Дали ВМРО го остварува ветеното ?

Дали ВМРО го остварува ветеното ?

• Да

Гласови: 69 52,3%
  • Не

Гласови: 63 47,7%

• Вкупно гласачи
    132
Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8
Ako cekas ti nekoj da ti kaze sto si rokni se u zid.
Јас знам што сум. Но некој овде сака на сила да ми го избрише тоа што сум и да не постојам на пишани историја и документи, а не да ми реферираш тука дали јас знаш како се чуствувам:tapp:

Branko is Back

Im The Best
Член од
16 мај 2009
Мислења
114
Поени од реакции
8
Јас знам што сум. Но некој овде сака на сила да ми го избрише тоа што сум и да не постојам на пишани историја и документи, а не да ми реферираш тука дали јас знаш како се чуствувам:tapp:
Abe nema sila sto moze da me razubedi sto sum koj sum i od kade sum...
So drugi zborovi ne ebam ziva sila.

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8
Abe nema sila sto moze da me razubedi sto sum koj sum i od kade sum...
So drugi zborovi ne ebam ziva sila.

Да но има сила што ќе ти напише кој си, што си и ќе ти напише што да учиш и како да се декларираш и од каде доаѓаш, па после ти осеќај се како сакаш и не еби после жива сила

Член од
29 декември 2008
Мислења
1.505
Поени од реакции
43
Sepak najgolem problem vo Makedonija se stranskite investicii, tie vo izminative nekolku godini gi nema.
А кога ги имало?Ти зборуваш како порано странските инвеститори ред да чекале за да инвестираат кај нас.

Хммм, незнам тоа околу администрацијата.
Да бе и тоа е целото членство и целата гласачка машинерија.Ај сетисе (ако не си многу млад) кои беа членовите на КПЈ односно СКМ и како се вработуваја во тоа време.Истото е и сега само за да се вработиш треба да си член на некоја партија.Но да се вратиме на администрацијата.Сите вработени во администрација да не речам околу 80% се од тоа време.Сите се запослувани тогаш и тие си останаја верни на СДСМ.Јас како пример го земам моето гласачко место каде редовно и со големо мнозинство победува СДС.А во истото мое маало 80% од вработените работат во администрација.Ова е факт Милојко и нема што да се мислиш или да сумнјаш.Мало пореметување направи несудениот војвода Лјубџо кога пикна мал број и во др. администрација.

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8

Еве ги Со другарски поздрав

И нормално после секоја дискусија кога немаш аргументи кои се со ПОЗИТИВАНА содржина се повлекуваш.

Додуша вие сте навикнати на повлекување и ВИТКАЊЕ КИЧМА.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
OK, a za teritorijalnata podelba neli nesto mrcevte, pa bar toa vi e lesno da go smenite :smir:
па,името,знамето и територијалната поделба е масло на Б.Ц. и СДС „„„„„„„па фала богу ќе викаат така САМО ДА ГИ ДОБИЈАТ гласовите,не може ништо веќе да се смени,БЛАГОДАРЕЈЌИ на СДС и Б.Ц.:tapp:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Кога веќе започнаа со кривични пријави против родител на актуелниот Прилепски председател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ се влева надеж дека партијата ќе ги остварува своите предизборни ветувања,само стравувам од фактот да не се загуби и оваа кривична пријава,како и многу други пријави досега,во судските лавиринти,па од исполнување на ветувањата да немаме ништо:

http://www.vecer.com.mk/default.asp?ItemID=DDD7CE1891BBBA46A0F23DB9BDA1C8E9

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
150
Grujo da ne go dirate on e mnogu simpaticen kako coece i so mu sirite aferi deka bil gay ( de ne mozel zena mu da ja zadovoli ) koa coeceto e samo proevropski orientirano ? Sto da ne ne e slucajno dobar prcach , ako ne e dobar prcach sto go bira narodov da ne e glup toj moze si znae rajata najarno koj najarno ja prca kaj nego si ide i si go glasa, vazno e da ima prcanje .Poleka ima vreme ke si se dokaze Grujo 500 god Tursko pomina ni A ni B sea ste nasle da se bunite . Da zivee Grujo najdobar e simply the best sto bi rekla Tina Turner

Апсолутно точно, битно е да учествуваш во сексот, дали ке ебеш или бидеш ебен што е толку битно, битно е да има секс.:vozbud::pos2: :hump::sekss::pusk::hump::sekss::pusk:

Branko is Back

Im The Best
Член од
16 мај 2009
Мислења
114
Поени од реакции
8
па,името,знамето и територијалната поделба е масло на Б.Ц. и СДС „„„„„„„па фала богу ќе викаат така САМО ДА ГИ ДОБИЈАТ гласовите,не може ништо веќе да се смени,БЛАГОДАРЕЈЌИ на СДС и Б.Ц.:tapp:
Името не е сменето во уставот на Р Македонија. Пронајдена е референца која ќе ни овозможи членство во ООН. И самиот гледаш кој е притисикот на Грција околу членството во нато па замисли каков притисок бил за членство во ООН. Спореди ги двете институции. ООН се највисокото тело во меѓународната политика. Инаку мислам дека ти е јасно дека Груевски прифати Република Македонија Скопје но и прифати членство во нато како БЈРМ, но сега Грција претходно испровоцирана од детски потези на Грујо и компанија не попушта ни под разно. Значи со едно непромислено преименување на аеродромот Петровац во Александар Македонски предизвикана е непроценлива штета. :smir:

Еве ги Со другарски поздрав

И нормално после секоја дискусија кога немаш аргументи кои се со ПОЗИТИВАНА содржина се повлекуваш.

Додуша вие сте навикнати на повлекување и ВИТКАЊЕ КИЧМА.
Дечко каде живееш. Што е со 30 000 вработени вмровски војничиња од кој 50% се неписмени.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Мене ми е оној „другарскиот поздрав“ најзакон од се...
Хихихи...
Back to the SFRJ и самоуправен социјализам...
Боже, боже...
Другарски поздрав...хихихи...
Мислиш заедно овци паселе...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Името не е сменето во уставот на Р Македонија. Пронајдена е референца која ќе ни овозможи членство во ООН. И самиот гледаш кој е притисикот на Грција околу членството во нато па замисли каков притисок бил за членство во ООН. Спореди ги двете институции. ООН се највисокото тело во меѓународната политика. Инаку мислам дека ти е јасно дека Груевски прифати Република Македонија Скопје но и прифати членство во нато како БЈРМ, но сега Грција претходно испровоцирана од детски потези на Грујо и компанија не попушта ни под разно. Значи со едно непромислено преименување на аеродромот Петровац во Александар Македонски предизвикана е непроценлива штета. :smir:
Дечко каде живееш. Што е со 30 000 вработени вмровски војничиња од кој 50% се неписмени.
Името не е сменето,ама исто како да е сменето бе дечко,инаку како да заборави колку време патуваше апликација за членство во ОН и кој го згреши(намерно)спратот во Генералното Собрание на ОН,каде требаше да се аплицира за членство.Само немој да речеш дека тоа било случајно.А и немој да бидеш сигурен дека Грција ќе попуштеше и без било какви Грујови провокации.Јас гарантирам дека ако не беше провокацијата со аеродромот,Грците ќе најдеа мал милион други “провокации“,како на пример зошто во нашите учебници стоело Солун наместо Тесалоники?
Инаку што се однесува до 30 000 нововработени ВМРОовски војничиња би се согласил со фактот дека се голем терет,ама дупло помал терет одколку 60 000 предходно напикани СДСМовски пиунчиња,кој покрај тоа што беа 50% неписмени,беа и 100% арогантни,како да го фатиле Господ за брада.:toe:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Prokocба kavte kandidatski status i clenstvo vo nato servirano na tacna.
Баш така треба да размислува еден млад човек. Влези у Нато и ЕУ па ти е гајле за идентитет, за име, за нација. Браво!

Kajgana Shop

На врв Bottom