B
Borg_Drone
Гостин
заборави нешто м.м.е. кој прв почна
????
заборави нешто м.м.е. кој прв почна
Taka e ,samo mesto demokratski da stavis vmroovski i si ja pogodil rabotata.Абе и за твоите теми некои бараа да ставиме клуч, ама форумов е демократски
Ај одмори 5 дена од форумов.Taka e ,samo mesto demokratski da stavis vmroovski i si ja pogodil rabotata.
Табиет, ако ти е до меѓупартиско препукување, ене ти го национал, тој е еден од вмровските пиончиња исто како што ти покажуваш индикации дека си од сдсм.Taka e ,samo mesto demokratski da stavis vmroovski i si ja pogodil rabotata.
нека направат админите секој нов користник да има право да пишува на политика после 1 јуни. Така да ке имаат помалку БАН работа, а и анкетите ке бидат по реалниИ јас истото им го посочив на администраторите, да обрнат повеќе внимание во политика.
Трагикомично е како се режат нови јузери во предизборието.
:pos2: :pos2: boze boze ama umkoj albanci be? koja koalicija sto zborivsh beeeeehaha. se kaza ama nekaza koj partii ke napravat vlada ccc decava vidoviti seznajkovci .drugarce se znae koj ke bide vmro so koalicionite partneri i dpa.:cug: :cug: aj da nazdravime za makedonija za podobra idnina . samo so nikola gruevski na celo na vlada.:cug:slushajte vamu jas kako sho mislam sramota e da se lazime so nekojsi koalicii koga znaeme deka vo makedonija vladejat albancite i tie diktiraat koi partii ke napravat vlada a koj ke odpadnat od igra mislam redno e da razberete deka albancite ja imat palkata vo svoi race i tie dirigiraat
А тебе ти е криво оти твоиве плавиве се во изумирање?А место тема да отвориш изборен штаб, нели е попаметно ?
Ај ставајте клуч на ваквите теми, нема што да се дискутира за нив!:kesa:
Za civi interesi stanuva zbor ????По се изгледа маливе партии овие избори нема да постигнат добар резултат. Ако бидне ваква коалиција ке има придобивки за Лиле ама незнам дали Грујо ќе види некаков интерес од предизборно коалицирање со неа... И да бидеме јасни во политиката се работи за интереси. Мислам дека Вмро поради високиот рејтинг ќе одат воглавно самостојно по изборни единици. Коалицирањето ќе се крчка по изборите кога ќе има конкретни бројки, па така и пазарот ќе биде почист. Инако Дом и евентуално ЛДП се според мене единствени мали партии што имаат каква таква шанса да стигнат до пратеник (околу 7000 гласа во една изборна единица). Но, сепак во политиката се е можно. Главната борба како и секогаш ќе се води за од 15 до 25 % од гласачкото тело кое моментално е неопределено (читај разочарано од двете големи опции)
Партиски се разбира. Ама ова е ftopic:Za civi interesi stanuva zbor ????
Sekogas sum se prasuval dali vozacot na gradski avtobus postoi zradi patnicite ili patnicite se izmisleni..zaradi vozacot...