Гушкање! :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ќе ти дојде некоја баба и ќе потсети на роднинските посети од времето,кога те бацува во образ и ти го навлажнува целиот образ.......:helou:
Make's you wanna ...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
Најбоље на свет! Бравос! :)

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Супер клипче. Може да организираме неш како „гратис кајганџијска ГУШКА“ и да шетаме низ Македонија. Та некој инфаркт да добије кога 15-20 кајганџии ќе рашират раце да го/ја гушнат,:vozbud::vozbud::vozbud::pos2:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Ме расплака пред некој ден кога го гледав

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Супер клипче. Може да организираме неш како „гратис кајганџијска ГУШКА“ и да шетаме низ Македонија. Та некој инфаркт да добије кога 15-20 кајганџии ќе рашират раце да го/ја гушнат,:vozbud::vozbud::vozbud::pos2:
Ќе рече некој дека скриена камера е ова.

R

reactive89

Гостин
Сум за!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Убаво е на некој непознат да го охрабриш и кажеш оти е посакуван на светот со тоа што ќе му дадеш само една гушка и ќе му се насмевнеш... може само таа насмевка тој ден да го израдува, која и не ја очекувал баш од никој...

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Видеово е убавина...стварно, најубав клип на јутуб што сум гледал. Алал им вера на дечките

Член од
4 мај 2008
Мислења
255
Поени од реакции
11
Супер е стварно, секоја чест,навистина разнежнува и насмевнува,за дечкиве чиста 10ка,посебно за Тошка им благодарам зашто кога ќе помислам на него секогаш помислувам и на гушкање,шо знам некако така ми доаѓа...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.927
Поени од реакции
50.704
Ова познато ми е мене од негде ко да имам гледано некои странци по интеренетов како гушкаат,мене да ми се внесе вака некој ке се замислам дали е нормален,и мора да се сложам со Јове дека е тро буљашки ова гушкањево :):)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Леле го гледав пак и пак и пак истиот ефект го имаше, аааа! :vozbud:
Колку убава ствар, и не е уопште геј. Баш е некако... солидарно. :back:

И тргнете ја од Чек дис аут, нема ништо сеирџиско овде. :nesum:

Kajgana Shop