Грчки вечери во Македонија

Член од
31 мај 2019
Мислења
330
Поени од реакции
1.037
Незнам дали знаете ама последните неколку години има наплив по сите локали, од Берово до Кичево, од Гевгелија до Скопје на организирање на грчки вечери.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.097
Поени од реакции
5.296
Од ДПНЕ под итно да ја пуштаат „Заветна„ што почесто...онака, од инает кон јужните цигани.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.411
Поени од реакции
16.627
Ако разберат администраторите ќе мора и татарски вечери да има
Автоматски споено мислење:

Тука уствари неамудањските каури евоцираат спомени од седумдневните одмори . Култот кон летовањето го еба начисто овој народ.
Мислам власите одат по овие вечери ??

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Сум бил на една грчка вечер, се пејат познати грчки песни што се преработени и на српски, па пола песна е грчка, пола е српска.
Народот, на грчкиот дел седи и трае, а почне српското скока и почнува да меша. Ова е тренд, и ќе помине.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.112
Поени од реакции
27.655
Ова е доказ доказ дека ни Грци, Бугари, Шипови, Срби, Американци, Руси ..... ни се криви. Сами сме си криви за све што ни се дешава до сега.
Џабе не рекле старите да двајца патриоти, еден кодош.

Член од
22 август 2022
Мислења
707
Поени од реакции
2.047
Толку ни е самопочит и чувство на припаѓање. Пари да ми даваат не би одела. На нивна почва да направиме македонска вечер нема неизгребена кола да остане. Нема објава од некој наш пејсаж без нивни навреди и хаха реакции. Повеќе си ги сакаат Турците од нас. И општо односот на православните комшии освен можда Србите кон нас е жална слика. Само да се оправиме пред иднината да ни го даде заслуженото.

Член од
30 август 2024
Мислења
100
Поени од реакции
517
Толку ни е самопочит и чувство на припаѓање. Пари да ми даваат не би одела. На нивна почва да направиме македонска вечер нема неизгребена кола да остане. Нема објава од некој наш пејсаж без нивни навреди и хаха реакции. Повеќе си ги сакаат Турците од нас. И општо односот на православните комшии освен можда Србите кон нас е жална слика. Само да се оправиме пред иднината да ни го даде заслуженото.
Ова кажи им го на оние Бузуки бенд, или како и да се викаат.

Тие се клапа на народ што ги викаат „прогресивните либерални граѓани“.

Шлајм од народ.

Kajgana Shop

На врв Bottom