Групирање

Во која група на луѓе припаѓате

• Моќ

Гласови: 25 20,8%
  • Интелект

Гласови: 48 40,0%
  • Страст

Гласови: 13 10,8%
  • Емоции

Гласови: 34 28,3%

• Вкупно гласачи
    120

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Dolphin напиша:
виде дека 2-3 девојки сакаат да се стават у сите категории, и одма настап со став тоа е неодвоиво...
Па тој став е и точен(според мене еве да кажам да не наметнувам:)).. како што кажав цело е кога има се.. едно без друго не иде...:icon_eek:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Секој ќе се најде во повеќе групи, но треба да пишете во која група највеќе припаѓате..
Делфинчо убаво ви кажа, значи во која група најмногу се наоѓате, а не што ви е една посебна карактеристика од наведените. Повеќе од јасно е дека неможе да се сите на исто ниво застапени кај секого ... Иначе еве да си се повторам јас дека гласав нахнадно, во емотивните сум, мамата:icon_mad: :baeh:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dolphin напиша:
Дудлач си е дудлач, и дудлач цел живот ќе си остане!!!

виде дека 2-3 девојки сакаат да се стават у сите категории, и одма настап со став тоа е неодвоиво...

Башка офф топик, која ти беше онаа плавата вчера што те видов седнат со неа накај 12 и пол? Од форум е или не?
Оф топик, не!

Он топик, ако темава не е дудлачка, јас со гордост изјавувам дека дудлањето е навистина резервирано само за нас, надлуѓето!

Дал да го вадам ил' в бечви да го оставам, сал ракава ми трга, кон јатаган да селам, да си го пресечам, да си го имам, дал од умот да скусам, ил' од машкоста? Дал да плачам, ил' се насмеам, сал емоција да покажам, од страства што ја чувствувам.

Пријателе, темава е за мерење, сал не кажуваш, не се изјаснуиваш, што тоа мериме: дал машкоста, дал умот, дал плач и насмевка, во страст или безстрастие? Каде е нашето сладострастие? Во...?

My dear Dolphin:
Doodl me that, doodl me this,
Who's the one you're trying to impress?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
divine напиша:
Делфинчо убаво ви кажа, значи во која група најмногу се наоѓате, а не што ви е една посебна карактеристика од наведените. Повеќе од јасно е дека неможе да се сите на исто ниво застапени кај секого ... Иначе еве да си се повторам јас дека гласав нахнадно, во емотивните сум, мамата:icon_mad: :baeh:
Јас себе си се наоѓам во ниту една од наведените, но се определив, за случајно, ако решиме, на маса да ги ваѓаме, и од незадрж да ги мериме.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
моќ и интелект. така ме учеле цел живот. се друго е споредно. :D

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
мислам оти гарф би бил во емоции + интелект...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Toreador напиша:
мислам оти гарф би бил во емоции + интелект...
А да ти ја стегнам една прекулице, да видиш моќ македонска и ум да промениш, оти умно ќе те затепам, од емоции и страст? :pos: :pos:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Гарфилд, ова дефинитивно беше демонстрација на моќ од страст. Crime of passion.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Велам јас оти е тешко на ваква дудлачка тема одговор да поставиш и искрен одговор или фер мерење да очекуваш.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
се мислев меѓу емоции и интелект, и го избрав второто. ретко кога ме водет емоциите, повеќе гледам рационално и разумно на работите.

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Garfield напиша:
А да ти ја стегнам една прекулице, да видиш моќ македонска и ум да промениш, оти умно ќе те затепам, од емоции и страст? :pos: :pos:

Like I said...I love it when Im right...

Kajgana Shop

На врв Bottom